Icehearts-kasvattajat koolla kasvattajapäivillä

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Vuotuiset Icehearts-kasvattajapäivät järjestettiin tänä keväänä Pajulahden liikuntakeskuksella 26.-28.4. Kevään kasvattajapäivillä keskityimme erityisesti uunituoreeseen Icehearts-käsikirjaan ja siihen liittyviin ammatillisiin teemoihin.

DSC00952 E1493749895903  DSC00977 E1493749878328DSC00974 E1493749910132

Kasvattajat pohtivat tiimeissään erityisesti kysymyksiä siitä, mikä erottaa Iceheartsin muista toimijoista, mitä ammattimaisuus on ja miten toteutamme paloa työtämme kohtaan yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Keskustelimme myös paljon siitä, millainen kasvatuskumppani olemmme eri verkostoissa. Toiminnanjohtaja Teemu Vartiamäen johdolla keskustelimme Iceheartsiin liittyvistä ajankohtaisista yhteiskunnallisista teemoista. Johtava asiantuntija Ville Turkka piti tunteikkaan puheenvuoron Iceheartsin synnystä, tarkoituksesta ja tulevaisuudesta. Tätä työtä todellakin tehdään suurella sydämellä!

DSC00969DSC00945

Icehearts-kasvattajapäivät eivät olisi filosofiamme mukaisia, jollemme päivien aikana olisi päässeet myös testaamaan paljon eri urheilulajeja. Kasvattajapäivillä kisattiinkin mm. tenniksessa, jalkapallossa ja pipolätkässä erittäin rennolla meiningillä. Tärkeintä ei ole voitto vaan yhdessä pelaaminen ja toisten kannustaminen!

Kasvattajapäivät ovat tärkeä koulutus- ja hyvinvointitapahtuma työyhteisöllemme. Päiviin mahtui tiukkaa asiaa ja pohdintoja, mutta myös paljon yhdessäoloa. Kasvattajapäivillä palkittiin onnistumisista ja jaettiin kiitosta vuoden aikana tehdystä hyvästä työstä. Meillä on mahtava porukka koossa tekemässä tärkeää työtä.

Skoda

Kiitämme lämpimästi Eteraa kasvattajapäiviemme mahdollistamisesta.

 

Teksti ja kuvat: Erika Turunen