Blogi1 768x1024 1

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla haluamasi summan rahankeräystilillemme tai tekemällä MobilePay -maksun

Lahjoituksia ja rahankeräyksellä kerättäviä varoja käytetään valtakunnallisesti Icehearts-joukkueiden harrastustoiminnan kuluihin, tila- ja harrastuspaikkamaksuihin, iltapäivätoiminnan ja ryhmätoiminnan kuluihin sekä retkiin ja leireihin.

Rahankeräyslupa on voimassa toistaiseksi koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan numero RA/2020/703. Myöntäjä Poliisihallitus.

Tee lahjoitus

Suomen Icehearts ry (2391080-8) rahankeräystili FI52 5541 2820 0233 24, OKOYFIHH. Luvan numero RA/2020/703. Myöntäjä Poliisihallitus. Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi paikallisesti, ota yhteyttä toimisto@icehearts.fi

MobilePay

Voit myös lahjoittaa MobilePayn kautta numeroon 71170, saaja Suomen Icehearts ry. 

Luvan numero RA/2020/703. Myöntäjä Poliisihallitus. 

Ostamalla Icehearts-tuotteita tuet toimintaa »

Artikkeli Kuva

Yritysystävä tai säätiökumppani

Auta meitä auttamaan. Auttamisen muotoja on monia. Niitä on yhtä monta kuin on yritystä ja toimijaa.

Tarvitsemme monenlaista apua erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen ja syrjäytymisen ehkäisyyn. Jos yritykselläsi on tietoa, taitoa, osaamista tai tuotteita, joiden ajattelet hyödyttävän meitä, jätä alla olevan linkin kautta yhteydenottopyyntö tai soita. Kuulemme teistä mielellämme!

Mekin olemme jo mukana

Tee kuntalaisaloite

Vantaa Santaluoto Geokatkeily

Jos haluat Iceheartsin kuntaasi, voit edesauttaa toimintaa tekemällä kuntalaisaloitteen. Helpoiten tämä tapahtuu kuntalaisaloite.fi sivustolla. 

Taustatietoa kuntalaisaloitteen tueksi löydät täältä: Kuntalaisaloiteliite Icehearts