Jos etsit lapselle joukkuetta

Jos etsit lapselle joukkuetta, voit katsoa yhteystietolistasta alueellasi toimivan oikean ikäryhmän kasvattajan ja olla suoraan häneen yhteydessä. Joukkueen lapset pyritään keräämään suunnilleen samasta ikäryhmästä, samasta koulusta ja samalta alueelta. Joukkueen kasvattaja tietää parhaiten ryhmän tilanteen ja kantokyvyn ja tekee lopulta päätöksen lapsen ottamisesta mukaan joukkueeseen.

Iceheartsissa kyse ei ole pelkästä harrastuksesta tai koulutyön tuesta, vaan tavoitteellisesta, kokonaisvaltaisesta ja pitkäkestoisesta työstä, jossa harrastus on sosiaalisen kasvatustyön väline ja joukkue turvallinen ja pysyvä kasvuyhteisö ryhmän lapsille. Joukkueissamme harrastetaan monipuolisesti liikuntaa. Lajeinamme ovat jääkiekon lisäksi jalkapallo ja salibandy.

Joukkueen ydinryhmä valitaan esikoulussa. Alakoulussa joukkue täydentyy eli joukkueeseen voi päästä mukaan myös 12 vuoden matkan varrella.

Kuva

Apua ja tukea on tarjolla

Love 1 1024x644

Apua ja tukea tarjoaa myös moni muu toimija. Ohessa vinkkejä ja linkkejä näistä muutamiin.

Jokaisella alueella on alueen omat lapsiperheiden palvelut, joihin kannattaa olla yhteydessä. Kannattaa siis aloittaa tukipalveluiden etsintä oman kuntasi sivuilta. Myös seurakunta tarjoaa apua monella paikkakunnalla.

Apua löytyy kyllä.

Tietoa eri tukipalveluista löytyy mm. THL:n sivuilta.

Tietoa muille kohderyhmille

DSC00944 768x432

Päättäjille

Kuntapäättäjä: luodaan yhdessä lapsille hyvä tulevaisuus Iceheartsin kuntakumppanina tuet alueesi lasten ja nuorten hyvinvointia selkeällä ja tutkitusti vaikuttavalla tavalla. Toimintamme parantaa alueellista hyvinvointia ja tuo

Lue lisää »
Icehearts Kuvana 1536x1077 1 768x539

Ammattilaisille

Icehearts on lastensuojelujärjestö, jonka kasvattajat tekevät tiivistä yhteistyötä alueensa muiden toimijoiden kanssa Jos etsit lapselle joukkuetta, katso yhteystietolistasta alueellasi toimiva oikean ikäryhmän kasvattaja ja ole

Lue lisää »