Img 4 1024x643

Kuntapäättäjä: luodaan yhdessä lapsille hyvä tulevaisuus

Iceheartsin kuntakumppanina tuet alueesi lasten ja nuorten hyvinvointia selkeällä ja tutkitusti vaikuttavalla tavalla. Toimintamme parantaa alueellista hyvinvointia ja tuo kunnallesi selvää taloudellista säästöä. Kuntakumppanuus kanssamme on investointi kuntasi parempaan talouteen sekä lasten ja nuorten sekä koulujen hyvinvointiin.

Kuntatoimijoille tehdyn kyselyn perusteella kunnan toimijat ovat olleet erittäin tyytyväisiä toimintaamme: 95% kuntavastaajista oli sitä mieltä, että Icehearts täydentää kunnan peruspalveluita ja on alueella erittäin tarpeellinen.

Yhden Icehearts-joukkueen kustannukset kunnalle ovat 50 000 euroa vuodessa ja kyse on avustuksesta järjestölähtöiselle ja yleishyödylliselle yhteisölle.

Avustuksesta solmitaan kumppanuussopimus, jossa toimintamallin pitkäkestoinen elinkaari huomioidaan eli tavoitteena on 12 vuoden yhteistyö. Toiminnan käynnistämisen reunaehtonamme on, että kunta sitoutuu vähintään kahden joukkueen käynnistämiseen, joka mahdollistaa työparityöskentelyn ja sisäisen tuen toiminnalle. Näin ollen kyse on 100 000 euron vuosikustannuksesta.

Kunnan näkökulmasta kyse on taloudellisesti merkittävästä satsauksesta, joskin summa on varsin pieni verrattuna korjaavien palveluiden kustannuksiin, joita toiminnalla pyritään ehkäisemään. Toiminnan kannalta tärkeää on, että kunta laaja-alaisesti sitoutuu Icehearts-toimintaan. Alussa tämä tarkoittaa mahdollisimman kattavaa yhteistä keskustelua kunnan johdon ja virkahenkilöiden kanssa.

Seinäkiipeily

Tietoa muille kohderyhmille

Icehearts Kuvana 1536x1077 1 768x539

Ammattilaisille

Icehearts on lastensuojelujärjestö, jonka kasvattajat tekevät tiivistä yhteistyötä alueensa muiden toimijoiden kanssa Jos etsit lapselle joukkuetta, katso yhteystietolistasta alueellasi toimiva oikean ikäryhmän kasvattaja ja ole

Lue lisää »
Blogi4 Scaled 1 768x576

Perheille

Jos lapsesi tarvitsee erityistä tukea Jos lapsesi tarvitsee erityistä tukea, voit katsoa yhteystietolistasta alueellasi toimivan oikean ikäryhmän kasvattajan ja olla suoraan häneen yhteydessä. Ryhmän lapset

Lue lisää »