Vantaan Icehearts-nuoret yritysvierailulla Muratalla

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Vantaan Iceheartsin tukija, yhteistyökumppanimme Murata Electronics Oy kutsui Icehearts-nuoremme tutustumaan yrityksensä toimintaan ja tuotantoon yritysvierailun merkeissä. Perjantaina 3.2.2023 matkasimme yhdessä viiden vantaalaisen Icehearts-pojan ja tytön sekä kahden kasvattajan Anu Lähteenmäen ja Tommi Matilaisen voimin Muratan toimitiloihin Vantaan Martinlaaksoon. Vierailun isäntinä toimivat toimitusjohtaja Tomy Runne, henkilöstöpäällikkö Tuomas Nurmi, tuotantopäällikkö Marko Mononen ja viestintäpäällikkö Satu Lehtosalo.

Iltapäivä alkoi kuulumisten vaihdolla pullien ja limujen merkeissä. Kuulumisten vaihdon ohella Icehearts-tytöt innostuivat esittelemään maalintekotaitojaan salibandyssa, josta saatiinkin lopulta kunnon kisat aikaiseksi.

Yhteinen Aloitus OIKEE
Kuulumisten vaihtoa pullakahvien merkeissä.
Tomi Ja Nuoret
Toimitusjohtaja Tomy ja Icehearts-nuoret juttelemassa ja vaihtamassa kuulumisia.
Tytot Pelaa Sabaa
Icehearts-tytöt pelaamassa sählyä.
Muratan Vaki Sabailee
Muratan vuoro tehdä maaleja.

Salibandyn jälkeen lähdettiin tutustumaan Muratan showroomiin ja tuotantotiloihin. Tomy esitteli showroomissa yrityksen teknologiaa, josta valmistetaan muun muassa antureita autoteollisuuteen, terveysteknologiaan ja teollisiin käyttökohteisiin. Etenkin lukioikäisten Icehearts-poikien keskuudessa tämä herätti mielenkiintoa ja keskustelua.

Pojat Showroomilla
Tomy esittelemässä Muratan teknologiaa Icehearts-nuorille.
Tytot Show Roomilla
Icehearts-tytöt showroomilla tutustumassa Muratan tuotteisiin.

Seuraavaksi suunnattiin Muratan tuotantotiloihin, joihin oli puettava päälle suojapuvut. Muratan tuotantotilat ovat puhdastiloja, joissa ympäristön epäpuhtauksien määrä, lämpötila ja ilmankosteus ovat tarkasti kontrolloituja. Tämä oli monelle ensimmäinen kerta puhdastilassa, jossa riitti ihmeteltävää.

Suojapuvut Paalla
Tuotantotiloihin oli puettava suojapuvut.

Parasta Muratan yritysvierailulla oli poikien ja tyttöjen mielestä Muratan edistyksellinen teknologia ja sen luomat mahdollisuudet. Päivä oli hauska ja mielenkiintoinen.

Lämmin kiitos Muratalle yritysvierailun järjestämisestä ja ainutkertaisten tapahtumien mahdollistamisesta nuorillemme!