Murata mukana tukemassa Vantaan Icehearts-joukkueita

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Icehearts ja teknologia-alan yritys Murata Electronics Oy allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Icehearts-toiminnan tukemisesta syyskuussa 2021. Murata teki 15 000 euron hyväntekeväisyyslahjoituksen Icehearts-toimintaan, joka kohdennetaan Vantaan Icehearts-joukkueiden toiminnan hyväksi.

Murata Yhteistyökuva Muok.
Murata Electronics Oy:n toimitusjohtaja Tomy Runne (vasemmalla), Iceheartsin toiminnanjohtaja Teemu Vartiamäki (keskellä) ja Vantaan Icehearts-kasvattaja Mikko Sipilä (oikealla) tapasivat yhteistyön merkeissä Muratan toimitiloissa Vantaalla 1. lokakuuta 2021.

MURATA

Murata on japanilainen, vuonna 1944 perustettu teknologia-alan yritys, joka laajentui Suomeen vuonna 1991. Murata on maailman johtava elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistaja, joka valmistaa antureita autoteollisuuteen, terveysteknologiaan ja teollisiin käyttökohteisiin.

Muratan tavoitteena ja visiona on edistää yhteiskunnan kehitystä ja tehdä maailmasta parempi paikka. Idea Icehearts-toiminnan tukemiseen tuli alun perin Muratan henkilöstöltä.

”Muratalla ja Iceheartsilla on samanlaiset arvot. Pitkäjänteisyys, periksiantamattomuus ja halu tuottaa hyvää yhteisölle. Kaikki mitä meidän yrityksemme tekee, vaikuttaa ihmisten elämänlaadun ja turvallisuuden parantumiseen, aivan kuin Icehearts-työkin. Arvostamme Iceheartsin työtä ja sitoutumista kaikkine vivahteineen. Olen todella iloinen, että löysimme oman tapamme vaikuttaa yhteiskuntaan Suomen päässä ja päädyimme tekemään yhteistyötä juuri Iceheartsin kanssa”, kertoo Muratan toimitusjohtaja Tomy Runne.

Muratalla ja Iceheartsilla on samanlaiset arvot. Pitkäjänteisyys, periksiantamattomuus ja halu tuottaa hyvää yhteisölle. Kaikki mitä meidän yrityksemme tekee, vaikuttaa ihmisten elämänlaadun ja turvallisuuden parantumiseen, aivan kuin Icehearts-työkin.

TUKEA VANTAAN ICEHEARTS-JOUKKUEILLE

Muratan lahjoitus on Vantaan Icehearts-toiminnalle merkittävä ja se mahdollistaa paljon. ”Tämä on valtavan iso ilo ja kunnia. Olemme otettuja Muratan lämmöstä sekä siitä, että Murata on halunnut valita meidät tuen kohteeksi”, iloitsee toiminnanjohtaja Teemu Vartiamäki.

Tapaamisessa Vantaan Icehearts-kasvattaja Mikko Sipilä kertoi joukkueensa arjesta ja kasvattajan monipuolisesta työstä. Sipilä välitti lämpimät terveiset Vantaan Icehearts-kasvattajien tiimistä, jossa on jo käyty keskustelua lahjoituksen mahdollistavista toiminnoista. Ajatuksena on ollut ensi kesänä 12 vuoden matkansa päättävän joukkueen pitkään haaveena ollut matka Lappiin, jota Muratan lahjoituksella osaltaan tuetaan. Muina suunnitelmina on tukea tarveharkintaisesti joukkueiden harrastus-, väline-, ja retkitoimintoja.

”Joukkueellamme on suunnitelmissa pitää syyslomaleiri Kavalahden leirikeskuksella. Leireillä on iso merkitys joukkueen yhteisöllisyyden vahvistamisessa”, kertoo Sipilä joukkueensa syksyn suunnitelmista.

Lahjoituksen lisäksi Murata tarjoaa Icehearts-joukkueille mahdollisuuden päästä tutustumaan Muratan yritykseen, toimintaan ja tuotantoon yritysvierailun merkeissä.

Icehearts lämpimästi kiittää Murataa toimintamme tukemisesta ja Muratan henkilöstöä lämpimästä ja välittävästä ajatuksesta parantaa maailmaa.

Lisätietoja:
Teemu Vartiamäki toiminnanjohtaja, Suomen Icehearts ry
teemu.vartiamaki@icehearts.fi puh. 040 592 6122

Icehearts on varhaisen tuen toimintamalli lapsen ja perheen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle. www.icehearts.fi