Lahti Basketball Lahden Icehearts-joukkueiden tukena

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Vuosi 2019 saadaan pian päätökseen. Yksi vuoden hyväntekijöistä ja yhteistyökumppaneistamme on lahtelainen koripalloseura Lahti Basketball.  Urheiluseura on tukenut Lahden Icehearts-joukkueita vuodesta 2017 ja jo lyhyessä ajassa on saatu paljon hyvää aikaan.

Lahti Basketballin toiminnanjohtajana toimii oman kilpauransa päättänyt koripalloilija Roope Suonio. Seuran ensimmäisiä hyväntekoja oli Susijengin allekirjoituksilla huutokaupattu koripallo Suomessa järjestettyjen EM-kisojen jälkeen vuonna 2017, jonka tuotto lahjoitettiin Iceheartsille. Siitä alkoi yhteistyö, joka on pitänyt sisällään paljon pieniä, mutta merkitykseltään isoja asioita.

Lahden Icehearts-joukkueet ovat päässeet tutustumaan koripalloilun maailmaan vierailemalla Lahti Basketballin treeneissä ja vastavuoroisesti myös korispelaajat Lahti Basketballista ovat osallistuneet Icehearts-joukkueiden treeneihin. Urheiluseura on mahdollistanut Lahden Icehearts-joukkueiden pikkujouluja, lahjoittaneet joukkueen sakkokassan Icehearts-pojan jalkapallon kausimaksujen maksamiseen sekä järjestäneet keilausretkiä jokavuotista Icehearts-teemapeliä unohtamatta.

Lahti Basket Ja Kaksi Pelaajaa
Lahden joukkueet saivat marraskuussa vieraakseen treeneihinsä Basketballin pelaajat, Arttu Saarijärven ja  Jerry Evans Jr:n.

Miksi Lahti Basketball haluaa tukea juuri Icehearts-toimintaa?

”Arvot Iceheartsissa ovat kohdillaan, se on tärkeää ja ennaltaehkäisevää toimintaa. Oli asia sitten pieni tai iso, koen sen tärkeäksi, jos voi auttaa ja tuottaa hyvää mieltä.” vastaa seuran toiminnanjohtaja Suonio.

Arvot Iceheartsissa ovat kohdillaan, se on tärkeää ja ennaltaehkäisevää toimintaa. Oli asia sitten pieni tai iso, koen sen tärkeäksi, jos voi auttaa ja tuottaa hyvää mieltä.

 

Roope Suonio
Lahti Basketballin toiminnanjohtaja Roope Suonio

 

Lahden Icehearts-kasvattajat Tero Kinnunen ja Max Hovivuori ovat iloisia ja kiitollisia yhteistyöstä. ”Pojat ovat todella innoissaan Lahti Basketballista. Suonio on ollut niin iso apu meille kaikille! Yhteistyö on ollut helppoa ja avointa, sillä voin laitaa hänelle viestiä tai soittaa milloin tahansa, ihan pienissäkin jutuissa. Suonion puolelta on kova tahto auttaa.” kertoo Kinnunen.

Vuosi 2019 huipentuu 22.12. järjestettävään jokavuotiseen Lahti Basketballin kotipeliin, jonka teemana on Icehearts. Silloin Icehearts lasten ja nuorten perheet kutsutaan Lahti Basketballin peliin, missä yksi perhe pääsee myös kokemaan Parhaat paikat – elämyksen. Ottelun jälkeen yksi korispelaajien pelipaidoista huutokaupataan ja tuotto lahjoitetaan Icehearts-toimintaan.

Lahti Basketball haluaa olla aktiivinen toimija Lahden eri yhteisöissä ja kannustaa muita toimijoita tekemään hyvää. Suonio haastaakin kaikki Lahden alueen toimijat löytämään oman tapansa auttaa tuen tarpeessa olevia lapsia ja nuoria! Lue lisää Kasvata hyvää – hyväntekeväisyyskampanjasta.

Lahti Basketball on mukana Kasvata hyvää – hyväntekeväisyyskampanjassa ja Suonio haastaakin kaikki Lahden alueen toimijat löytämään oman tapansa auttaa tuen tarpeessa olevia lapsia ja nuoria!

Sydämellinen kiitos koko Lahti Basketball seuran väelle joukkueidemme tukemisesta vuonna 2019. Tehdään yhdessä myös vuodesta 2020 lasten liikunnan ja hyvinvoinnin vuosi!

Lisätietoja:

lahtibasketball.fi/

icehearts.fi