Kasvata hyvää! Hyväntekeväisyyskampanja kannustaa tekemään hyvää liikunnan keinoin

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Iloksemme voimme kertoa, että olemme mukana lanseeraamassa #kasvatahyvää #payitforward hyväntekeväisyyskampanjaa yhdessä PHI Performance Health Intention valmennusyrityksen kanssa. Kampanja haastaa yritykset, yhdistykset, seurat ja yksityiset toimijat mukaan mahdollistamaan liikuntaa, harrastuksia ja hyvinvointia lapsille ja nuorille, joilla muuten ei olisi siihen mahdollisuutta.

MIKSI KASVATA HYVÄÄ -KAMPANJA?

Tiesitkö, että jokaisella koululuokalla on keskimäärin viisi nuorta, jotka tuntevat itsensä yksinäiseksi, viisi nuorta, jotka kärsivät mielenterveyden ongelmista ja kolme vähävaraista nuorta, joista kaksi on luopunut harrastuksestaan rahan puutteen vuoksi? (Lähteet: THL, Lastensuojelun Keskusliitto)

Kampanjan myötä haastamme kaikki mukaan tukemaan lasten ja nuorten mahdollisuuksia liikkua ja harrastaa.  Lukemattomien terveysvaikutusten lisäksi liikunta ja harrastukset suojaavat edellä mainituilta ongelmilta, yksinäisyydeltä ja mielenterveyden haasteilta. Liikkumiseen ja harrastamiseen pitäisi olla jokaisella lapsella oikeus rahatilanteesta riippumatta.

PHI Performance Health Intention valmennusyritys osallistuu kampanjaan tarjoamalla Icehearts-nuorille liikunta- ja hyvinvointivalmennusta tiloissaan. Nuoret ovat käyneet viikoittain harjoittelemassa valmentajan kanssa PHI:n kuntosalilla, jonka lisäksi ammattivalmentajat yhdessä Icehearts-kasvattajan kanssa ohjaavat nuoria myös muihin hyvinvointia tukeviin valintoihin.

Tartu sinäkin haasteeseen ja lähde mukaan kasvattamaan hyvää liikunnan ja ilon kautta!

MITEN VOIT TUKEA KAMPANJAA JA SEN LEVIÄMISTÄ?

Jaa tietoa, haasta yrityksiä, yhdistyksiä, seuroja tai yksityishenkilöitä mukaan kampanjaan kasvattamaan hyvää! Halutessasi voit myös jakaa kampanjavideon eteenpäin jakaen tietoa haasteesta.

 

MITÄ TEHDÄ HAASTEEN VASTAANOTTAMISEN JÄLKEEN?

Kun sinut, yrityksesi, yhdistyksesi, tai seurasi on tägätty kommentteihin ja olet vastaanottanut haasteen, niin kirjoita videon kommentteihin seuraavat kolme yritystä, yhdistystä, seuraa tai henkilöä, jotka haastat mukaan. Halutessasi voit myös jakaa kampanjavideon eteenpäin omissa kanavissasi.

Sen jälkeen, mikäli tahdot lähteä toteuttamaan haastetta, ota yhteys paikalliseen hyväntekeväisyysjärjestöön tai nuorten parissa toimivaan yhdistykseen, tarjoa apuasi ja lähde ideoimaan kuinka tahdot ja voit osallistua nuorten liikunnan ja harrastusten tukemiseen. Kun idea on valmis, voit tehdä videon/kuvan/postauksen oman sosiaalisen median kanaville ja kertoa millaisilla toimilla sinä/te osallistutte haasteeseen. Käytä julkaisussa hashtagia #kasvatahyvää #payitforward

MITEN OSALLISTUA HAASTEEN TOTEUTTAMISEEN?

Auttamisen muotoja ja tapoja voi olla monia! Voit lähteä mukaan rahallisella panostuksella, tarjoamalla aikaasi, ammattitaitoasi, tilojasi, tai mitä tahansa mieleesi tuleekaan, joka voisi edesauttaa lasten ja nuorten liikunnan harrastamista! PHI päätyi tarjoamaan valmennusammattitaitojaan Icehearts järjestön kautta, mutta voit tarjota tukeasi myös muille organisaatioille, jotka toimivat nuorten ja lasten parissa. Pienistä teoista syntyy suuria muutoksia.

Tehdään vuodesta 2020 lasten liikunnan ja hyvinvoinnin vuosi!

#kasvatahyvää
#payitforward

Lisätietoja:

Erika Turunen
Suomen Icehearts ry
044 2400 349
erika.turunen@icehearts.fi