Iceheartsin henkilöstö kokoontui Kasvattajapäivillä

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Lämmin kevätsää helli Kanta-Hämettä, kun Iceheartsin henkilöstö kokoontui 22–24. toukokuuta Eerikkilän Sport & Outdoor -keskukseen Kasvattajapäiville. Tänä vuonna paikalle pääsi likipitäen koko henkilöstö. Hallinnon väki oli paikalla kokonaisuudessaan ja 66 kasvattajasta vain kaksi oli poissa. Kasvattajapäiviä 2023 vietettiin yli 70 hengen voimin.

Kasvattajapaivat 2
Iceheartsin yli 70 hengen henkilöstö Kasvattajapäivillä Eerikkilässä.

Kasvattajapäivien ohjelmassa sisälsi teemoja muun muassa seurannasta ja arvioinnista, lääkehuollosta, kasvattajien ammatti-identiteetistä ja uudesta digitaalisesta oppimisympäristöstä. Ohjelmaan kuului myös kuulumiset Icehearts Europe -hankkeesta, sparrausryhmän kuulumisia ja toiminnanjohtajan kyselytunti.

 

Frenckell Sali 2
Kasvattajapäivillä teemoina oli muun muassa ammatti-identiteetti, osaamisen vahvistaminen ja keskeneräisyyden sietäminen.

Kuten tapana, ei kaikki aika mennyt luentosalissa, vaan alkuillasta siirryttiin liikkumaan eri muodoissa. Aurinkoinen ja lähes helteinen sää innosti aktiiviseen liikuntaan. Iceheartsin väkeä oli ainakin jalkapallo-, padel-, tennis- ja koripallokentillä, kävelyllä, fatbike-ajelulla, melomassa ja uimassa. Monilla riitti vielä virtaa saunomaan iltapalan jälkeen.

Futista
Aurinkoinen ja lähes helteinen sää innosti aktiiviseen liikuntaan. Iceheartsin väkeä kokoontui futisturnauksen merkeissä iltaisin.

Kevään kasvattajapäivät ovat kasvattajille tärkeä foorumi oppia uutta, jakaa kokemuksia ja kuulumisia, välittää tieto ja luoda yhteisöllisyyttä. Myös vahvistaa ammatti-identiteettiä ja rakentaa Icehearts-toiminnan eetosta. Hallinnolle Kasvattajapäivät ovat erityisen tärkeät, sillä kolme yhteistä päivää mahdollistavat kasvattajien tapaamisen, heidän kokemustensa kuuntelemisen ja yhteisen ymmärryksen vahvistumisen.

Eräs Kasvattajapäivien kohokohta oli niin sanottu Lupaus-gaala, missä muistettiin 12 vuotisen polun läpikäyneitä kasvattajia. Tänä vuonna heitä oli kaksi. Mikko Vainionpään ryhmä Seinäjoella tulee tänä kesänä päätökseen ja samoin Tero Tiittasen ryhmä Helsingissä. Koko sali nousi seisomaan, kun herrat astelivat luentosaliin Tina Turnerin kappaleen The Best soidessa. Nenäliinoilla oli yleisössä käyttöä, kun nämä kaksi Icehearts-veteraania kertoivat koskettavimpia kokemuksia matkan varrelta.

Lupaus Gaala
Lupaus-gaalaa vietettiin tiistai-iltana 23.5. 12 vuoden polun kulkeneet kasvattajat Tero Tiittanen (vasemmalla) ja Mikko Vainionpää (oikealla) poseeraavat Lupaus – pokaalin kanssa.