Helsingin kolme uutta Icehearts-joukkuetta aloittanut toimintansa

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Helsingin Icehearts on kasvanut uusilla joukkueilla tänä syksynä. Kolme uutta Icehearts-joukkuetta perustettiin Vuosaaren ja Siltamäki-Suutarilan alueille. Yksi uusista joukkueista on tyttöjoukkue. Joukkueiden kasvattajiksi valittiin Tomi Rantanen, Justiina Soramäki ja Simon Saariokari.

SILTAMÄEN KASVATTAJAKSI TOMI RANTANEN

Siltamäki-Suutarilaan perustetun joukkueen kasvattajana aloitti jo aiemmin tuttu Icehearts-kasvattaja Tomi Rantanen. Rantanen aloitti kasvattajauransa Iceheartsissa vuonna 2010 Helsingin Siltamäki-Suutarilassa ja päätti 12 vuoden matkan poikiensa kanssa viime kesänä. Rantanen kokoaa parhaillaan joukkuettaan 1.-luokkalaisista pojista Siltamäen ja Suutarilan alueella.

JUSTIINA SORAMÄKI TYTTÖJOUKKUEEN KASVATTAJAKSI VUOSAAREEN

Soramäki Justiina

Vuosaaren tyttöjoukkueen kasvattajaksi valittiin Justiina Soramäki. Tällä hetkellä Soramäki kartoittaa joukkueeseensa vuonna 2014-2015 syntyneitä, esikouluikäisiä ja ensimmäisen luokan aloittaneita tyttöjä Vuosaaren alueella toimien samalla koko kouluyhteisön tukena.

Odotan eniten, että pääsisi jo kokoamaan oman joukkueen ja aloittamaan toiminnan tyttöjen kanssa!

Soramäki aloitti työt Iceheartsilla elokuussa ja hän on viihtynyt hyvin. ”Odotan eniten, että pääsisi jo kokoamaan oman joukkueen ja aloittamaan toiminnan tyttöjen kanssa!” kertoo Soramäki innostuneena.

Soramäki on kotoisin Hämeenlinnasta ja hän on koulutukseltaan nuoriso- ja yhteisöohjaaja, jolta löytyy työkokemusta myös lastenkodissa työskentelystä. Hän suoritti opiskeluharjoittelunsa Icehearts-joukkueessa, josta hänellä heräsi kiinnostus ennaltaehkäisevään lastensuojelutyöhön. Seuraavat 12 vuotta ei tunnu Soramäestä liian pitkältä ajalta, vaan Soramäki iloitsee mahdollisuudesta päästä tuntemaan tytöt kunnolla ja tukemaan heitä pitkän aikaa.

Joukkueurheilu on Soramäelle tuttua. Hän on pelannut salibandya 16 vuotta ja jalkapallosta löytyy myös kokemusta. Vapaa-ajalla hän tykkää viettää aikaa myös ystävien kanssa.

 

VUOSAAREN KASVATTAJA SIMON SAARIOKARI

Simon Saariokari

Vuosaaren poikajoukkueen kasvattajaksi valittiin Simon Saariokari. Saariokari kokoaa parhaillaan joukkuettaan 2014-2015 syntyneistä pojista Vuosaaren alueella.

Saariokari aloitti kasvattajan työt jo huhtikuussa ja elokuun alussa joukkue piti jo ensimmäisen pienleirinsä. Saariokari on viihtynyt kasvattajana paremmin kuin hyvin: ”Loistavat tunnelmat olleet tähän asti, ei tule parempaa työpaikkaa tällä hetkellä mieleen. Tuntuu, että on oikeassa paikassa.” iloitsee Saariokari.

Saariokari on helsinkiläinen sosionomi. Hän on työskennellyt aiemmin päihde- ja mielenterveyspalveluissa sosiaaliohjaajana. Saariokarin into ja palo Icehearts-työtä kohtaan lähti myös opiskelijaharjoittelun kautta. Hän kuvailee Icehearts-kasvattajana työskentelyä unelmiensa työksi: ”Tässä työssä pääsen yhdistämään koulutukseni, elämänkokemukseni ja urheilutaustani. Tähän 12 vuoden matkaan oli nyt sopiva hetki lähteä mukaan ja on mahtavaa, että saa tehdä rauhassa töitä pitkän aikaa. Lasten ja nuorten kanssa toimiminen on aina ollut vahvinta osaamisalaani.”

Tulevilta vuosilta odotan erilaisia haasteita, mutta myös yhteisiä reissuja, pelihetkiä ja iltapäiviä, ja sitä, miten pojat menevät eteenpäin vuosi vuodelta pienissä tai isoissa asioissa.

”Tulevilta vuosilta odotan erilaisia haasteita, mutta myös yhteisiä reissuja, pelihetkiä ja iltapäiviä, ja sitä, miten pojat menevät eteenpäin vuosi vuodelta pienissä tai isoissa asioissa.” kertoo Saariokari.

Myös Saariokari on urheilullinen tyyppi. Hän on harrastanut sekä jalkapalloa että salibandya yli 20 vuotta. Muita vapaa-ajan intohimoja ovat muun muassa elokuvat ja koirat.

Toivotamme uudet kasvattajamme lämpimästi tervetulleeksi Iceheartsiin! Uusien kasvattajien ja muun Iceheartsin väen yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja:

Miika Niemelä, koulutuspäällikkö Suomen Icehearts ry, 040 041 9166, miika.niemela@icehearts.fi

Icehearts on varhaisen tuen toimintamalli lapsen ja perheen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle. www.icehearts.fi