Rantasen ja Löppösen joukkueet päättivät yhteiset matkansa Helsingissä

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Tänä kesänä vietämme kahden joukkueen päätösjuhlia Helsingissä, kun Tomi Rantasen joukkue Siltamäessä ja Timo Löppösen joukkue Vuosaaressa saivat matkansa päätökseen. Normaalisti juhlisimme ja kiittäisimme työnsä tehneitä kasvattajia yhteisesti kasvattajapäivillä, mutta tänä vuonna koronarajoitusten vuoksi pidimme pienen yksityisen kiitosjuhlan näille upealle kahdelle kasvattajalle.

Tomi Rantanen

Tomi Rantanen aloitti työnsä suoraan Siltamäen ala-asteella 7 pojan voimin. Nyt 11 vuotta myöhemmin Rantasen joukkueeseen kuuluu yli 30 reipasta nuorta miestä. Rantasen lajiksi valikoitui melko odotetusti jalkapallo, jossa Rantanen on meritoitunut myös Iceheartsin ulkopuolella. Rantanen on luotsannut joukkuettaan suurella sydämellä rajoja asettaen. Samaa välittämistä ja suoruutta Rantanen on tuonut läpileikkaavasti koko Iceheartsin organisaation.

Tomi
Tomi Rantanen

Näiden vuosien aikana olen kohdannut useita kasvatus- ja sosiaalialan ammattilaisia, joiden kanssa on ollut hieno tehdä yhteistyötä, päämääränä poikien ja perheiden hyvinvointi. Iceheartsin esihenkilöiden tukeen olen voinut aina 100% luottaa ja muilta kasvattajilta olen saanut korvaamatonta vertaistukea. Olen saanut tehdä töitä 11 vuoden ajan upeiden poikien ja heidän perheidensä kanssa. Heille suuri kiitos yhteistyöstä. Haluan lopuksi myös kiittää puolisoani, jonka tuki työssäni on ollut minulle todella tärkeää.”

Tomi Rantanen

Timo Löppönen

Timo Löppönen aloitti matkansa Vuosaaresta kuuden juuri koulunsa aloittaneen pojan kanssa. Nyt joukkue on kasvanut liki 30 henkiseksi yhteiseksi ryhmäksi. Myös Löppösen lajivalinta oli pian selvä ja jääkiekko nousi joukkueen ykköslajiksi, jossa Löppönen on saavuttanut henkilökohtaisessa elämässään jopa Suomen mestaruudenkin. Löppönen on ohjannut joukkueensa poikia suoruudella ja lämmöllä ja kulkenut heidän rinnallaan elämän iloissa ja suruissa.

Löbö
Timo Löppönen

Tuntuu oikealta astua eteenpäin, kun matka on saatettu päätökseen. Tämä todellakin oli matka, joka kannatti kulkea. Kiitos lukemattomat yhteistyökoulut oppilaineen, rehtoreineen ja poikieni opettajineen. Teitä oli useita mainioita, mutta erityisesti haluan kiittää Meri-/Kallahden peruskoulua ja sen henkilökuntaa. Koin aina olleeni tervetullut. Kiitos mainettaan parempi lastensuojelu ja hatunnosto sen kuormitetuille työntekijöille. Kiitos poikieni vanhemmille, sisaruksille, kavereille ja sisarusten kavereille yhteisestä matkasta. Usea pienikin apu tuli tarpeeseen, isoista puhumattakaan. Oli kiva tutustua!

Timo Löppönen

Vuoden sykähdyttävin hetki

Kuten kasvattajapäivillä on tapana, jaettiin juhlassa myös palkinto Vuoden sykähdyttävimmästä hetkestä. Viime vuoden kasvattajapäivien jalkapallon ylivoimainen maalikuningas Timo Löppönen pääsi luovuttamaan palkintonsa eteenpäin ja täysin oikeutetusti palkinto myönnettiin Tomi Rantaselle sillä Rantanen jatkaa Iceheartsissa ottaen luotsattavakseen toisen Icehearts-joukkueen!

Hetki
Vuoden sykähdyttävin hetki

Kiitos Timo Löppönen näistä vuosista, hyvästä työstä ja sitoutumisesta joukkueesi poikien hyvinvoinnin edistämiseen. Kitos Tomi Rantanen upeasta kasvatustyöstä, sitoutumisesta ja kokonaisvaltaisesta välittämisestä.

Olemme ylpeitä ja kiitollisia teistä molemmista!

 

Lisätietoja:
Teemu Vartiamäki
Toiminnanjohtaja
Suomen Icehearts ry
teemu.vartiamaki@icehearts.fi
040 592 6122

Icehearts tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä joukkueurheilun avulla. Icehearts tukee haavoittuvassa asemassa olevia lapsia arjen haasteissa osallisuutta ja yhteisöllisyyttä lisäten. Lasten rinnalla kulkee 12 vuoden ajan sitoutunut kasvattaja, joka ottaa kokonaisvaltaista vastuuta lapsen hyvinvoinnista. Icehearts toimii lasten ja nuorten kanssa toimivien sote- ja sivi-ammattilaisten kanssa tiiviissä yhteistyössä. Lisätietoa: www.icehearts.fi