Miehille, isille, ukeille, vaareille, kasvattajille.

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kiitos suojasta, ohjauksesta, sammuttamisesta, rakentamisesta, turvasta, johtamisesta, lämmöstä, voimasta, älystä, välittämisestä, puolustamisesta ja katseista, joiden alla on hyvä.

Tekemämme on monissa paikoissa välttämätöntä, jotta voimme elää upeassa maassamme, joka päihittää monet muut maat kiekkotermein 6-0. Nyt tarvitsemme vielä enemmän voimaa, rohkeutta, pelottomuutta, urheutta, pehmeyttä, kekseliäisyyttä ja tienraivausta. Näitä olisimme voineet kautta aikojen enemmän tarvita, mutta nyt enemmän kuin koskaan.

Ai miksi nyt enemmän? Sen takia, että muutoksen aikoina hyviä asioita tarvitaan paljon enemmän kuin pahoja asioita. Maamme ja maailmamme on keskellä turbulenssiä, joka saa meidät lentokoneessakin tuntemaan olomme epävarmoiksi ja pelokkaiksikin. Suomen ja koko maailman turbulenssi herättää paljon enemmän pelkoa ja huolta tulevaisuudesta juuri nyt massiivisesti enemmän kuin tämä lentokoneen heiluminen.

Ilmastonmuutos, syrjäytyminen, pahoinvointi, asenteiden koveneminen, aiheuttamamme kriisit ympäri maailmaa huolestuttavat kovasti. Tämä johtaa väistämättä kohti suurempaa muutosta mitä olemme ihmisinä ja miehinä, poikina, kokeneet ikinä. Meidän miesten täytyy nyt yhdessä naisten, tyttöjen, kanssa seisoa pystypäin ja korjata virheitä, jotka olemme valaneet. Tämä muutos koko maapallolla on välttämätön ja sen edessä ei auta notkahtaa polvilleen silmät kiinni kädet korvilla.

Tarvitsemme siis suojaa, ohjausta, sammuttamista, rakentamista, turvaa, johtamista, lämpöä, voimaa, älykkyyttä, välittämistä, puolustamista ja katseita, joiden alla on hyvä olla. Vielä enemmän tarvitsemme rakkautta koko maailmaa kohtaan. Tarvitsemme rakkautta kaikkia maailman ihmisiä kohtaan. Tarvitsemme lisää rakkautta koko maapallon monimuotoisuutta kohtaan. Meidän tarvitsee tämä rakkaus osata välittää. Yhdessä naisten kanssa. Tulevaisuudelle.

Sitä minä toivon enemmän, rakkautta.