YIT rakentaa

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Rakennuspalikka

Yit

Tämä lasten kasvattaminen on rakennustyötä. Lapsi syntyy tietämättömänä tulevaisuudestaan. Vanhemmilla voi olla toiveita, mutta lopputulos on niin monen mutkan takana, niin hyvä kuin huono lopputulos.

Ensimmäiset vuodet lapsen elämässä on rakennuksen perusrungon rakentamista. Haluamme tehdä siitä kestävän. Rungon rakentaminen fyysisesti on lapsen perustarpeiden tyydyttämistä. Lapsella tulee olla lämmin, hänen tulee saada ravintoa ja lepoa oikein ja riittävästi. Lisäksi lapsen tulee saada tuntea, että on haluttu, rakastettu ja hyväksytty.

Seuraavina vuosina lapsi saa rinnalleen kulkemaan kodin ulkopuolisia ihmisiä, jotka auttavat lasta hänen omassa rakennuspuuhassaan, jota aikuiset tukevat. Lapsi oppii ja rakentaa.

Kouluun mennessään lapsi jatkaa rakennustyötään uusien aikuisten ja ystävien kanssa. Koulussa lapsi oppii paljon akateemisia aineksia, joista elämässä on iloa, jos oppii. Koulussa lapset saavat paljon uusia sosiaalisia kontakteja, jotka parhaimmillaan seuraavat häntä elämän ajan. Jos saavat ystäviä.

Aikuiset ihmiset kotona, vapaa-ajalla ja opintojen piirissä ovat lasten rakentamisen rakennuspäälliköitä. Päälliköiden tehtävänä on valvoa ja tukea, että koko rakennusprojekti menisi moitteetta ja talo olisi valmiina hyvä, turvallinen, pitkäikäinen ja mahdollisimman monikäyttöinen, helposti muovailtavissa. Niin ja näyttäisi hyvältä ja erottuisi muista.

Legendaarinen satu pienistä porsaista rakennuksineen kertoo meille hyvin tehdyn työn merkityksen. Talo pitää tehdä hyvin ja kestävistä materiaaleista, että se suojaa asukastaan.

Olemme saaneet nauttia vuoden yhteistyöstä YIT Oyj:n kanssa. Olemme saaneet korkealaatuista tukea omaan rakennustyöhömme suurelta toimijalta.

Kiitos