Westerback, HJK & Icehearts – Maaleja nuorten hyväksi!

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Westerback järjesti tiistai-iltana 19.11. hyväntekeväisyysillan helsinkiläisen Tomi Rantasen Icehearts-joukkueen hyväksi. Illan teemana oli lasten ja nuorten hyvinvointi. Westerback keräsi kuukauden aikana tehdyistä verkkokauppaostoista merkittävän potin, joka lahjoitettiin illan aikana Iceheartsin toimintaan.

Helsingin Keskuskadun Werterbackin myymälässä järjestetyssä hyväntekeväisyysillassa oli mukana edustamassa mm. HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti, HJK:n luottopelaaja ja Westerbackin kasvo Nikolai Alho sekä Tim Väyrynen ja muita tunnettuja suomalaisia. Illan juontajana toimi myös jalkapalloilijanakin kunnostautunut tv-kasvo Tero Karhu.

Tero Karhu Juontaja
Tero Karhu haastattelee Tomi Rantasta, Randya ja Aleksia.

Juhlaa kunnioitti läsnäolollaan kaikkien tuntema tanssinopettaja ja yrittäjä Aira Samulin. Samulin kertoi, kuinka pitää liikuntaa tärkeänä asiana lasten ja nuorten hyvinvoinnissa. Hän on pitkän uransa aikana huomannut, kuinka yhdessä liikkuminen auttaa lapsia ja nuoria voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Aira
Iceheartsin edustus ja upea Aira Samulin.

Iceheartsin entinen pitkäaikainen puheenjohtaja Aki Riihilahti oli mukana tapahtumassa kannustamassa Iceheartsia ja kertomassa HJK:n kaudesta. ”Jalkapallon avulla voi tehdä paljon muutakin kuin kasvattaa ammattiurheilijoita.” totesi Riihilahti haastattelussaan.

Illan lopuksi Westerback lahjoitti 2 125 € arvoisen lahjoitusshekin Rantasen Icehearts-joukkueelle. Iceheartsin hyväksi kerättyä lahjoitusta oli vastaanottamassa kasvattaja Tomi Rantanen sekä Rantasen joukkueen kaksi poikaa Randy ja Alex. Pojat kertoivat, kuinka Icehearts on tuonut heidän elämäänsä iloa, tukea arjessa ja mahdollisuuden harrastaa hyvässä porukassa.

Aki Niko Ja Lahjoitus
Tomi Rantanen poikineen sekä HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti, Nikolai Alho ja Tim Väyrynen.

Rantanen ja Icehearts lämpimästi kiittävät Westerbackin henkilökuntaa, erityisesti myymäläpäällikkö Taru Ala-Könniä ja asiakaspäällikkö Sirpa Nuutista sekä Westerbackin sydämellisiä asiakkaita osoittamastanne tuesta haavoittuvassa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Lämmin kiitos myös Tero Karhu sekä HJK:n hyvä väki.

”Suunnitelmissa olisi käyttää lahjoitus joukkueen yhteiseen jalkapalloleiriin hiihtoloman aikaan ja poikien harrastusmahdollisuuksien lisäämiseen.” kertoo Rantanen kysyttäessä mihin lahjoitus aiotaan käyttää. ”Lupaamme lähettää kuvia toiminnastamme niin lahjoittajat pääsevät näkemään konkreettisesti mitä hyvää heidän lahjoituksellaan saadaan aikaan.”

Hyvistä ajatuksista syntyvät teot. Pienetkin teot voivat muuttaa maailmaa.

Lisätietoa Iceheartsista ja mahdollisuuksista tukea Iceheartsin toimintaa löydät verkkosivuiltamme: icehearts.fi