Vi söker en fostrare till vårt svenskspråkiga team

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Active Explorers Club började sin verksamhet år 2014 som Icehearts svenskspråkiga verksamhet. En klubb fungerar från nybörjarundervisningen tills barnet blir myndigt. Vi hjälper barnen i deras skolgång samt erbjuder barnen i klubben meningsfull fritidssysselsättning där vi bla. använder oss av äventyrs– och friluftspedagogik som hjälpverktyg i vår verksamhet. En fostrare stödjer barnen, som valts med till klubben, i skolan, på fritiden och genom familjearbete. Till klubben väljs barn, som redan tidigt uppvisat behov av särskilt stöd. Det är frivilligt att delta och kostar inget för familjerna.  

Vi söker nu en entusiastisk och engagerad fostrare till vårt svenskspråkiga team med Esbo som arbetsfält. Egenskaper vi uppskattar hos våra sökanden är: förmåga att jobba självständigt, positiv attityd samt vilja och uthållighet att jobba på lång sikt med förebyggande barnskyddsarbete. Huvudsakliga arbetsspråket är svenska men även bra med grundläggande kunskaper i finska. Social- eller pedagogisk utbildning samt arbetserfarenhet ses som en fördel. Vi uppskattar också erfarenhet/studier inom idrott eller äventyrs– och friluftspedagogik. 

Arbetet kan påbörjas omgående eller enligt överenskommelse. 

Lön efter prövotid: 2550€/mån. Prövotid: 6 mån. Vi är väldigt måna om att våra arbetstagare har det så bra som möjligt och erbjuder även en mängd fina arbetsförmåner till alla i organisationen. 

 Vi vill ha din ansökan med tillhörande bilagor per e-post till adressen: rekry@icehearts.fi ansök senast 1.11.2022. Skriv som rubrik: Active Explorers Club 

 

För mer information kontakta gärna: 

Stina Kuhlefelt
Active Explorers Club/ Suomen Icehearts ry
Telefon: 044 074 0030 (säkrast anträffbar vardagar kl 14 -16)
e-post: stina.kuhlefelt@icehearts.fi 

 

Läs mera om oss på våra hemsidor: www.activeexplorers.club