Vi söker en fostrare till vårt svenskspråkiga team

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Active Explorers Club började sin verksamhet år 2014 som Icehearts svenskspråkiga verksamhet. En klubb fungerar i 12 års tid. Vi hjälper barnen i deras skolgång samt erbjuder barnen i klubben meningsfull fritidssysselsättning där vi bla. använder oss av äventyrs- och friluftspedagogik som hjälpverktyg i vår verksamhet. En fostrare stöder barnen, som valts med till klubben, i skolan, på fritiden och genom familjearbete. Till klubben väljs barn, som redan tidigt uppvisat behov av särskilt stöd. Det är frivilligt att delta och kostar inget för familjerna. Fostrarens roll är att vara den trygga och bestående vuxenkontakten för barnen i klubben i ända upp till 12 år.

Vi söker nu en entusiastisk och engagerad fostrare till vårt svenskspråkiga team med östra Helsingfors som arbetsfält. Egenskaper vi uppskattar hos våra sökanden är: förmåga att jobba självständigt, positiv attityd samt vilja och uthållighet att jobba på lång sikt med förebyggande barnskyddsarbete. Huvudsakliga arbetsspråket är svenska men även bra med grundläggande kunskaper i finska. Social- eller pedagogisk utbildning samt arbetserfarenhet ses som en fördel. Vi uppskattar också erfarenhet/studier inom idrott eller äventyrs- och friluftspedagogik.

Arbetet påbörjas genast under vintern/våren 2022 enligt överenskommelse när lämplig person hittats.

Lön efter prövotid: 2500€/mån. Prövotid: 6 mån. Vi är väldigt måna om att våra arbetstagare har det så bra som möjligt och erbjuder även en mängd fina arbetsförmåner till alla i organisationen.

Vi vill ha din ansökan med tillhörande bilagor tillhanda senast den 18.3.2022. Skicka din ansökan per epost till adressen: rekry@icehearts.fi . Skriv som rubrik: Active Explorers Club

 För mer information kontakta gärna:

Rasmus Lundén
Teamleader
Active Explorers Club/ Suomen Icehearts ry
Telefon: 050-354 1273
e-post: rasmus.lunden@icehearts.fi

Läs mera om oss på våra hemsidor.