Vantaan uusi tyttöjoukkue perustetaan Rekolanmäelle

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pensala BW E1700216514976Vantaan uuden tyttöjoukkueen kasvattajaksi valittiin Eveliina Pensala.  Joukkue tulee toimimaan Vantaan Rekolanmäen alueella ja siihen valitaan vuonna 2017 syntyneitä lapsia. Eveliina kiertää parhaillaan alueen esikouluja tutustuen lapsiin ja toimii myös resurssikasvattaja muissa Icehearts-joukkueissa ensi kesään asti. Joukkue aloittaa toiminnan virallisesti syksyllä 2024.

Eveliina aloitti työt Iceheartsissa marraskuun alussa: ”Jännittyneenä ja innoissani odotan tulevaa, paljon uusia juttuja tulossa eteen!” kertoo Eveliina.

Keravalta kotoisin oleva Eveliina on ammatiltaan liikuntaneuvoja ja on viime vuodet työskennellyt varhaiskasvatuksen parissa. Eveliina kiinnostui Icehearts-toiminnasta, sillä kasvattajan työssä yhdistyy hänelle tärkeät asiat; lapset, pitkäkestoinen tuki sekä liikunta. ”Odotan tulevilta vuosilta itseni haastamista, oppimista ja tietenkin yhteistä matkaa lasten kanssa. Päiväkodissa lapset vaihtuivat usein, mutta tällä paikalla saa kulkea rinnalla ja tukea lapsia pitkään.” kertoo Eveliina.

Eveliina on sporttinen tyyppi, jolta löytyy harrastus- ja valmennustaustaa muun muassa ringeten parista, jota hän on harrastanut 7-vuotiaasta asti.

Toivotamme Eveliinan lämpimästi tervetulleeksi Iceheartsiin! Hänen ja muun Iceheartsin väen yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja:

Timo Löppönen
Tiimimentori
Suomen Icehearts ry
040 536 8779
timo.lopponen@icehearts.fi

Icehearts on varhaisen puuttumisen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä, jonka työvälineitä ovat rinnalla kulkeminen, ryhmätoiminta, harrastaminen ja joukkueliikunta. Jokainen ryhmä on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle. Toimintamalli tarjoaa pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille, joista on huomattu erityinen huoli. Lisätietoa www.icehearts.fi