Vantaan uudet kasvattajat valittu

Ylpeänä esittelemme Vantaalla aloittavat kolme uutta kasvattajaamme!

Anu 225x300

Anu Lähteenmäki aloittaa lokakuussa kasvattajana Korso-Koivukylän alueella. Hänen pääasiallinen koulunsa tulee olemaan Mikkolan koulu. Anu on yhteisöpedagogi ja nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Ennen Iceheartsilla aloittamista Anu on työskennellyt mm. pienryhmäkodissa ja erityisluokassa koulunkäyntiavustajana. Anu kiinnostui Iceheartsista opiskeluaikanaan ja teki harjoittelunsa Iceheartsilla muutama vuosi takaperin. Lapset ja urheilu ovat lähellä Anun sydäntä. Hän pelaa jääkiekkoa ja jalkapalloa. Uudelle tyttöjoukkueelle löytyy siis varmasti mieluinen harrastus ammattitaitoisen ja sydämellisen kasvattajan kanssa.

 

Mikko Sipilä aloittaa Korso-Koivukylän alueella ja toimii pääMikko Sipilä 217x300asiassa Kytöpuiston koulussa. Mikko on suorittanut liikunnanohjaajan ammattikorkeakoulututkinnon. Mikon ensikosketus Iceheartsiin tapahtui  jo kahdeksan vuotta sitten, kun Mikko toimi Iceheartsin kesäleireillä resurssityöntekijänä. Mikko on siitä lähtien ollut apuna ja tukena Iceheartsilla tehden tuntitöitä eri Icehearts-joukkueissa omien opiskeluidensa ohella. Kokemus on vankka. “Jo ensimmäiseltä leiriltä lähtien lasten ilo ja tekeväisyys vetivät puoleensa. Tässä työssä ei ole tylsää päivää.” Mikko kertoo valottaen syitä miksi halusi Icehearts-kasvattajaksi. Mikon omana lajina on salibandy, jota hän pelaa SM-tasolla, mutta kertoo valitsevansa oman Icehearts-joukkueensa lajin poikien omien toiveiden mukaan.

Tommy 1 168x300

Tommy Åström aloittaa Korso-Koivukylän alueella ja toimii pääasiassa Rekolanmäen koulussa.Tommy on pian valmistuva sosionomi. Aikaisemmalta ammatiltaan hän on insinööri, mutta alan vaihdos soveltuvuuustesteineen ohjasivat hänet sosiaaliallalle ja Iceheartsiin. Myös vapaaehtoistyö tukiperheenä on vahvistanut Tommyn halua tehdä alan töitä lasten hyväksi. Tommy tuli Iceheartsiin kolme vuotta sitten työkokeiluun ja on jatkanut sittemmin resurssityöntekijänä ja vapaaehtoisena ja on tehnyt myös harjoittelunsa Iceheartsissa. Tommyn lajeina ovat jääkiekko, jalkapallo ja salibandy, joten pojat varmasti pääsevät harrastamaan juuri sitä lajia mikä heitä eniten innostaa.

Toivotamme kaikki kolme kasvattajaa lämpimästi tervetulleeksi!