Vantaalla aloittanut kaksi uutta Icehearts-joukkuetta

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Vantaalle on perustettu keväällä 2023 kaksi uutta Icehearts-joukkuetta, toinen pojille ja toinen tytöille. Joukkueet toimivat Mikkolan alueella. Joukkueen kasvattajiksi valittiin Samuel Karlsson ja Jenni Santaluoto. He kokoavat parhaillaan joukkueitaan esikouluikäisistä, vuonna 2016 syntyneistä lapsista. Vantaalla toimii uusien joukkueiden myötä yhteensä seitsemän Icehearts-joukkuetta.

Poikajoukkueen kasvattajaksi Samuel Karlsson

 

Karlsson E1682672123400Samuel Karlsson valittiin uuden poikajoukkueen kasvattajaksi ja hän aloitti kasvattajan työt maaliskuun alussa. ”Mahtavat fiilikset tällä hetkellä. Tätä on odotettu!” kertoo Samuel.

Samuel voi olla tuttu monelle Iceheartsia pidempään seuranneelle. Samuel on Icehearts-polun käynyt nuori, joka on elänyt Iceheartsin matkassa vuodesta 2004, jolloin hän liittyi Helsingin Siltamäen Icehearts-joukkueeseen. Joukkueen matka tuli päätökseen vuonna 2015. Myöhemmin Samuel suoritti Iceheartsissa oppisopimuskoulutuksen ja toimi resurssikasvattajana Icehearts-joukkueissa.

Jatkumo Icehearts-kasvattajaksi oli siis luonnollinen ja pitkäaikainen haave. ”Pääsin lapsena Icehearts-joukkueeseen, joten tiedän, mitä joukkueen tuki voi muille samankaltaisille lapsille merkitä. Haluan tarjota heille saman, mitä joukkueeni kasvattaja meille tarjosi.” kertoo Samuel.

Samuelin ykkösharrastus on jalkapallo, jota hän myös valmentaa.

 

Jenni Santaluoto tyttöjoukkueen kasvattajaksi

 

JENNA BWTyttöjoukkueen kasvattajana aloitti maaliskuussa Jenni Santaluoto. Myös Jennillä on hyvät tunnelmat tulevasta Icehearts-urasta: ”Erittäin innostuneilla fiiliksillä olen aloittamassa tätä työtä, ja halu oppia uutta on suuri!” kertoo Jenni.

Tuusulasta kotoisin oleva Jenni on koulutukseltaan varhaiskasvattaja ja liikuntaneuvoja. Viime vuodet hän on tehnyt varhaiskasvattajan työtä.

Jenni halusi Icehearts-kasvattajaksi, koska haluaa auttaa ja tukea lapsia ja perheitä ja ohjata heitä hyvään. Jenni on rauhallinen, oma-aloitteinen ja tekevä tyyppi. ”Odotan paljon tulevilta vuosilta! Yhteisöllisyyden lisäksi odotan sitä, että saan joukkueen ja perheiden asiat toimimaan sekä autettua heitä eteenpäin, kun on vaikeaa.” kertoo Jenni.

Myös Jenni on urheilullinen tyyppi. Jenniltä löytyy 12 vuoden harrastusura salibandyn parista ja hän harrastaa lajia edelleen.

 

Toivotamme uudet kasvattajamme lämpimästi tervetulleeksi Iceheartsiin! Heidän ja muun Iceheartsin väen yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja:
Timo Löppönen
Tiimimentori
Suomen Icehearts ry
040 536 8779
timo.lopponen@icehearts.fi

Icehearts on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja heidän perheilleen, jotka ovat tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen. Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: www.icehearts.fi