Ulvilaan uusi Icehearts-joukkue. Rekry on auki!

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Icehearts on varhaisen tuen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on innovatiivinen toimintamalli, jonka yhtenä työvälineinä ovat joukkueurheilu ja monimuotoisen harrastustoiminnan tukeminen. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle. 

Iceheartsin toiminnan tarkoituksena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä, edistää lasten sosiaalisia taitoja, tuoda haavoittuvassa asemassa oleville lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden sekä edistää joukkueen lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia mm. joukkueurheilun avulla. Icehearts tukee kunnan peruspalveluita toimimalla poikkihallinnollisesti yhdessä sosiaali- ja sivistystoimen ammattilaisten kanssa. Icehearts-kasvattajan työ koostuu mm. koulutyöstä, harrastustoiminnasta, joukkuetoiminnasta, tukityöstä ja perheiden tukemisesta.

Ulvilaan uusi joukkue

Ulvilassa toimii kaksi poikajoukkuetta ja nyt Ulvilaan perustetaan yksi uusi Icehearts-poikajoukkue. Joukkue perustetaan elokuussa 2024, sopivan henkilön löydyttyä. Icehearts-filosofian mukaisesti poikajoukkuetta ohjaa mieskasvattaja.

Rekry on auki

Etsimme joukkoomme innostunutta ja sitoutunutta kasvattajaa. Painotamme valinnassamme erityisen lapsilähtöistä ja itsenäistä työotetta, hyvää asennetta, tiimityötaitoja ja pitkäjänteisyyttä.

  • Työn vaatimuksena on sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutus, muu soveltuva alan koulutus, tai muulla tavoin hankittu ja todennettu osaaminen.
  • Hakijalla tulee olla alan työkokemusta vähintään 1-5 vuotta.
  • Palkka koeajan jälkeen 2550 euroa/kk. Koeaika 6kk. Palkkakehityksessä seuraamme Icehearts-henkilöstöohjeistusta kuten myös lomakertymissä.

 

Tarjoamme joustavan, itsenäisen ja merkityksellisen työn, lämpimän ja kannustavan työyhteisön ja vahvan tuen omalle työlle sekä hyvät työsuhde-edut (mm. laajat työterveyspalvelut ja vakuutukset myös vapaa-ajalle, lounas- ja polkupyöräetu, työvaatetus). Iceheartsissa pääset näköalapaikalle.

Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Työhakemukset 31.3.2024 klo 00 mennessä liitteineen osoitteeseen: rekry@icehearts.fi. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Kirjoita otsikkokenttään Kasvattaja Ulvila

Lisätietoja:

Jani Söderling
Tiimimentori
Suomen Icehearts ry
puh: 040 577 8719
jani.soderling@icehearts.fi

Puhelintiedustelut arkisin klo 9-17 välillä.

Icehearts on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja heidän perheilleen, jotka ovat tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen. Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: www.icehearts.fi