Turun Icehearts ry mukana historiallisessa yhteistyösopimuksessa

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Turussa tehtiin historiaa. Turun kaupungin hyvinvointitoimiala solmi vuoden 2018 loppuun asti kestävän yhteistyösopimuksen 11 järjestön kanssa. Muuallakin on herännyt kiinnostus Turun malliin.

Kaupungin ja järjestöjen kumppanuuden hyötyjä on paljon: aiemmin on ollut hankala löytää tietoa siitä, millaisia sopimuksia on tehty, sillä joitakin sopimuksia ja sitoumuksia on laadittu vain suullisestikin ilman kirjaamista. Myöskään aiemman yhteistyön toteutumista ei ole voitu systemaattisesti seurata. Nyt käytännöt selkiytyvät.

Sote-uudistus puhutti

Sote- ja maakuntauudistuksen on kaavailtu tulevan voimaan vuoden 2019 alussa. Siksi sopimukset solmittiin tässä vaiheessa vuoden 2018 loppuun.

Kumppanuussopimus solmittiin Turun kaupungin hyvinvointitoimialan sekä Turun Icehearts ry:n, Turun Kaupunkilähetys ry:n, Lähimmäispalveluyhdistys ry:n, Turun Ensi- ja turvakoti ry:n, Auralan Nuoret ry:n, Suomen Punaisen Ristin, Varsinais-Suomen Muistiyhdistys ry:n, Folkhälsan Syd Ab:n, Turun seudun lihastautiyhdistys ry:n avustajakeskuksen, MLL:n Varsinais-Suomen piirin ja Turun kriisikeskus ry:n kanssa.

Alkuperäisen uutisen Turun kaupungin sivuilta löydät tästä!