Tule meille erityisasiantuntijaksi! Rekry on auki.

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Icehearts on varhaisen tuen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on innovatiivinen toimintamalli, jonka työväline on joukkueurheilu. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle. 

Iceheartsin toiminnan tarkoituksena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä, edistää lasten sosiaalisia taitoja, tuoda haavoittuvassa asemassa oleville lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden sekä edistää joukkueen lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia mm. joukkueurheilun avulla. Mallia toteutetaan poikkihallinnollisesti yhdessä sosiaali- ja sivistystoimen ammattilaisten kanssa.

Haemme erityisasiantuntijaa hallintotiimiimme

Nykyisen erityisasiantuntijamme siirtyessä uusiin tehtäviin haemme työyhteisömme hallintotiimiin innostunutta ja työotteeltaan proaktiivista seurannan, tutkimuksen ja vaikuttavuusviestinnän osaajaa.  

Rekry on auki

Painotamme valinnassamme erityisen lapsilähtöistä ja itsenäistä työotetta, hyvää asennetta ja tiimityötaitoja.

  • Työn vaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito sekä ymmärrys yhteiskunnan rakenteista (mm. kuntien ja hv-alueiden vastuutehtävät, lapsistrategia).
  • Erityisasiantuntijan ydintehtävänä on Iceheartsin tilastoinnin ja seurannan kehittäminen tiedolla johtamisen ja organisaation kehittymisen tueksi, yhteiskunnallinen vaikuttamistyö (viestintä + materiaalin tuotto) sekä tutkimus- ja kehittämistyö.
  • Hakijalla tulee olla alan työkokemusta vähintään 3–5 vuotta. Eduksi katsomme järjestötyön tuntemuksen.
  • Työ alkaa sopimuksen mukaan.
  • Koeaika 6kk.

 

Tarjoamme joustavan, itsenäisen ja merkityksellisen työn, lämpimän ja kannustavan työyhteisön ja vahvan tuen omalle työlle sekä hyvät työsuhde-edut. Työntekopaikkana on toimistomme Vantaan Aviapoliksessa, osittainen etätyö on myös mahdollista. Iceheartsissa pääset näköalapaikalle.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Paikka täytetään kevään 2022 aikana sopivan henkilön löydyttyä.

Työhakemukset palkkatoiveineen 20.3.2022 mennessä liitteineen osoitteeseen: rekry@icehearts.fi. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Kirjoita otsikkokenttään Erityisasiantuntija

Lisätietoja:

Miika Niemelä
koulutuspäällikkö
0400 419 166

Puhelintiedustelut ma 7.3. klo 14–15, ma 14.3. klo 14–16 ja pe 18.3. klo 14-16.

Icehearts tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä joukkueurheilun avulla. Icehearts tukee haavoittuvassa asemassa olevia lapsia arjen haasteissa osallisuutta ja yhteisöllisyyttä lisäten. Lasten rinnalla kulkee 12 vuoden ajan sitoutunut kasvattaja, joka ottaa kokonaisvaltaista vastuuta lapsen hyvinvoinnista. Icehearts toimii lasten ja nuorten kanssa toimivien sosiaali- ja sivistystoimen ammattilaisten kanssa tiiviissä yhteistyössä. Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: www.icehearts.fi