Tarinoita Iceheartsin arjesta – uusi juttusarja alkaa

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Meidän arki on tavallista, mutta monella tavalla myös aika ihmeellistä. Koska niissä tavallisissa hetkissä on muutoksen voima, halusimme kertoa sinulle juuri niistä. Näyttää sen, mikä tekee Iceheartsin toiminnasta erityistä ja erityisen tehokasta.

Icehearts on ollut tutkimusten kohteena ja keräämme paljon numeerista dataa toimintamme tueksi ja vaikutusten arvioimiseksi. Kaikki teho ja toimintamme erityisyys ei kuitenkin näy numeroissa ja datassa. Todellisia muutoksia mahdollistavat kohtaamiset ja pienet arjen hetket – ne, joihin me pääsemme lasten ja perheiden arjessa osallistumaan.

Tiedotesarjassamme ääneen pääsevät ensimmäisenä Icehearts-kasvattajat. Seuraavassa kolmessa tiedotteessa äänen saavat myös lapset, vanhemmat ja yhteisö keskiössä olevien lasten ympärillä. Nämä neljä ääntä pystyvät kertomaan paljon siitä, mitä tapahtuu Iceheartsin tekemisen ytimessä, arkisissa, pienissä hetkissä – joissa kuitenkin piilee toimintamme teho.

Juttusarja julkaistaan ensin sosiaalisen median kanavissamme Instagramissa ja Facebookissa. Löydät meidät nimeltä iceheartsry. Jaamme kokonaiset juttusarjat myös verkkosivuillamme.

Juttusarja on tehty yhdessä Moon Shooters -viestintätoimiston kanssa.

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai haluatko kuulla jostakin aiheesta vielä lisää? Ole meihin rohkeasti yhteydessä.

Lisätietoja:

Erika Turunen
Järjestöpäällikkö
Suomen Icehearts ry
erika.turunen@icehearts.fi
044 2400 349

Icehearts on varhaisen puuttumisen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on innovatiivinen toimintamalli, jonka työväline on joukkueurheilu. Toimintamalli tarjoaa pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille, joista on huomattu erityinen huoli. Icehearts ehkäisee innovatiivisesti syrjäytymistä käyttäen joukkueurheilua työvälineenään. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle. www.icehearts.fi