Tampereelle uusi Icehearts-joukkue! Rekry on auki.

Icehearts on varhaisen tuen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on innovatiivinen toimintamalli, jonka työväline on joukkueurheilu. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle. 

Iceheartsin toiminnan tarkoituksena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä, edistää lasten sosiaalisia taitoja, tuoda haavoittuvassa asemassa oleville lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden sekä edistää joukkueen lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia mm. joukkueurheilun avulla. Mallia toteutetaan poikkihallinnollisesti yhdessä sosiaali- ja sivistystoimen ammattilaisten kanssa. Icehearts-kasvattajan työ koostuu mm. koulutyöstä, joukkuetyöstä, tukityöstä ja perheiden tukemisesta.

Icehearts harjoittaa toimintaansa käytännössä perustamalla Icehearts-joukkueita, jotka tukevat niihin valittujen lasten kasvamista. Icehearts tukee kunnan peruspalveluita ja toteuttaa vaihtoehtoista mallia syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten hyväksi.

Tampereen Icehearts laajenee

Tampereella on ollut Icehearts-toimintaa jo vuodesta 2014. Tällä hetkellä Tampereella toimii 11 Icehearts-joukkuetta. Joukkueet sijaitsevat Tesoman, Hervannan ja Annala-Kaukajärven alueella.

Tampereen kaupungin avustuksella Icehearts-toiminta laajenee ja Tampereelle perustetaan yksi uusi Icehearts-joukkue. Joukkue on pojille ja se tulee toimimaan Annala-Kaukajärven alueella.

 Rekry on auki

Etsimme joukkoomme innostunutta ja sitoutunutta kasvattajaa. Painotamme valinnassamme erityisen lapsilähtöistä ja itsenäistä työotetta, hyvää asennetta, tiimityötaitoja ja pitkäjänteisyyttä.

  • Työn vaatimuksena on sosiaali, terveys- tai kasvatusalan koulutus, muu soveltuva alan koulutus, tai muulla tavoin hankittu ja todennettu osaaminen.
  • Hakijalla tulee olla alan työkokemusta vähintään 1-5 vuotta.
  • Työ alkaa sopimuksen mukaan.
  • Palkka koeajan jälkeen 2500 euroa/kk. Koeaika 6kk.

 

Tarjoamme joustavan, itsenäisen ja merkityksellisen työn, lämpimän ja kannustavan työyhteisön ja vahvan tuen omalle työlle sekä hyvät työsuhde-edut. Iceheartsissa pääset näköalapaikalle.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Paikat täytetään kevään 2022 aikana sopivan henkilön löydyttyä

Työhakemukset 7.3.2022 mennessä liitteineen osoitteeseen: rekry@icehearts.fi. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Kirjoita otsikkokenttään Kasvattaja Tampere

Lisätietoja:

Jani Söderling
Tiimimentori
Suomen Icehearts ry
puh: 040 577 8719
jani.soderling@icehearts.fi

Puhelintiedustelut ke 23.2. klo 8-10 ja 12-16, ti 1.3. klo 8-16 ja  to 3.3. klo 8-16.

Icehearts on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja heidän perheilleen, jotka ovat tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen. Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: www.icehearts.fi