Tampereelle perustettu uusi Icehearts-joukkue

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Tampereelle on perustettu tänä keväänä uusi Icehearts-joukkue. Joukkue tulee toimimaan Annala-Kaukajärven alueella ja joukkuetta kootaan tällä hetkellä esikouluikäisistä, vuonna 2015 syntyneistä pojista. Joukkueen kasvattajaksi valittiin Ilkka Pärmäkoski.

Tampereella on ollut Icehearts-toimintaa jo vuodesta 2014. Uuden joukkueen myötä Tampereella toimii 12 Icehearts-joukkuetta.

Joukkueen kasvattajaksi Ilkka Pärmäkoski

Pärmäkoski aloitti kasvattajan työt virallisesti toukokuussa. ”Innolla olen lähtenyt mukaan tähän hommaan. Mahtavaa, kun saa oman joukkueen!” iloitsee Pärmäkoski.

Riihimäeltä kotoisin oleva Pärmäkoski on koulutukseltaan psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Viime vuodet hän on toiminut Tampereen joukkueiden resurssikasvattajana työkokeilijan roolissa. Pärmäkoski on päässyt näkemään Icehearts-toimintaa laaja-alaisesti ja seuraamaan joukkueiden elinkaarta alusta lopputaipaleelle.

Niinpä Pärmäkoski halusi myös itsekin Icehearts-kasvattajaksi. ”Halusin tehdä merkittävää, ennaltaehkäisevää työtä, jota voi tehdä päivittäin ja työ on jatkuvaa. Lisäksi työn monipuolisuus, joukkueurheilun ja liikunnan toimintamalli houkuttelivat myös.” kertoo Pärmäkoski.

Pärmäkoski on sosiaalinen ja positiivinen persoona, joka odottaa innolla tulevien vuosien tarinaa joukkueensa kanssa. ”Uskon, että tämä matka antaa sekä pojille että minulle paljon kokemuksia ja elämyksiä, haasteita unohtamatta.”

Pärmäkoskelta löytyy pitkä tausta joukkueurheilusta jääkiekon ja salibandyn parista.

Toivotamme Pärmäkosken lämpimästi tervetulleeksi Iceheartsiin! Hänen ja muun Iceheartsin väen yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja:

Jani Söderling
Tiimimentori
Suomen Icehearts ry
puh: 040 577 8719
jani.soderling@icehearts.fi

Icehearts on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja heidän perheilleen, jotka ovat tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen. Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: www.icehearts.fi