Tampereelle neljä uutta Icehearts-joukkuetta

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Tampereen kaupungin sivistys- ja kulttuurilautakunta teki kokouksessaan 25.1.2018 päätöksen, joka mahdollistaa peräti neljän uuden Icehearts-joukkueen perustamisen Tampereelle. Uudet joukkueet perustetaan jo olemassa oleville alueille Tesomalle ja Kaukajärvi-Annalaan. Uutena alueena mukaan tulee Hervanta. Tampereella perustetaan kolme poikajoukkuetta ja yksi tyttöjoukkue.

Tampereen Icehearts ry:n hallitus vahvisti päätökset  kokouksessaan 30.1. 2018.

Tampereen Icehearts ry:n puheenjohtaja Jussi Laine riemuitsee uusista joukkueista. “Haluan antaa erityisen lämpimät kiitokset Tampereen kaupungin päättäjille ennakkoluulottomuudesta ja uskosta toimintamalliin.” kertoo Laine. ” Haluan myös kiittää Tampereen Icehearts-kasvattajia heidän tekemästään upeasta työstä lasten hyväksi.”

” Meillä Tesomalla näkyy selkeästi se, että viime syksynä emme voineet aloittaa uutta joukkuetta. Erityisesti se näkyy iltapäivissä, jolloin erityistä tukea tarvitseville lapsille ei ole tarjota riittävää tukea.” kertoo Tesoman koulun rehtori ja Tampereen Icehearts ry:n hallituksen jäsen Mari Palviainen.

Myös Tampereen Icehearts ry:n hallituksen jäsen ja Annalan koulun rehtori Pauliina Suvilaakso näkee yhtenä Icehearts toiminnan erityisenä vahvuutena sen, että Icehearts kasvattajat ovat koko kouluyhteisölle suuri tuki ja ammatillinen lisäarvo.

“Me Iceheartsissa olemme onnellisia ja kiitollisia Tampereen kaupungin päätöksestä vahvistaa olemassa olevia neljää Icehearts-joukkuetta toisella mokomalla.” kertoo Suomen Icehearts ry:n toiminnanjohtaja Teemu Vartiamäki.

Rekry on auki!

Etsimme Tampereelle neljää uutta kasvattajaa. Painotamme valinnassamme erityisen lapsilähtöistä ja itsenäistä työotetta, hyvää asennetta, tiimityötaitoja ja pitkäjänteisyyttä. Sosiaali- ja kasvatusalan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työhakemukset 28.2.2018 mennessä liitteineen osoitteeseen: rekry@icehearts.fi

Lisätietoja:

Miika Niemelä
Koulutuspäällikkö
Suomen Icehearts ry
puh: 0400 419 166
miika.niemela@icehearts.fi

Puhelintiedustelut to 8.2. klo 8:30-10 ja ma 12.2. klo 10-12 välisenä aikana.

Icehearts on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja heidän perheilleen, jotka ovat tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen. Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: www.icehearts.fi

* Artikkelia muokattu 7.2.2018 klo 13:30 Tampereelle perustetaan kolme poikajoukkuetta ja yksi tyttöjoukkue eikä neljää poikajoukkuetta.