Tampereelle kolme uutta Icehearts-joukkuetta! Rekry on auki

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Icehearts on varhaisen tuen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on innovatiivinen toimintamalli, jonka työväline on joukkueurheilu. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle. 

Iceheartsin toiminnan tarkoituksena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä, edistää lasten sosiaalisia taitoja, tuoda haavoittuvassa asemassa oleville lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden sekä edistää joukkueen lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia mm. joukkueurheilun avulla. Mallia toteutetaan poikkihallinnollisesti yhdessä sosiaali- ja sivistystoimen ammattilaisten kanssa. Icehearts-kasvattajan työ koostuu mm. koulutyöstä, joukkuetyöstä, tukityöstä ja perheiden tukemisesta.

Icehearts harjoittaa toimintaansa käytännössä perustamalla Icehearts-joukkueita, jotka tukevat niihin valittujen lasten kasvamista. Icehearts tukee kunnan peruspalveluita ja toteuttaa vaihtoehtoista mallia syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten hyväksi.

Tampereelle kolme uutta Icehearts-joukkuetta. Rekry on auki!

Tampereelle perustetaan keväällä 2023 kolme uutta Icehearts-joukkuetta, yksi tytöille ja kaksi pojille. Icehearts-filosofian mukaisesti poikajoukkuetta ohjaa mieskasvattaja ja tyttöjoukkuetta naiskasvattaja. Joukkueet sijoittuvat Tesoman, Etelä-Hervannan ja Kaukajärvi/Annalan alueille.

Etsimme joukkoomme innostuneita ja sitoutuneita kasvattajia. Painotamme valinnassamme erityisen lapsilähtöistä ja itsenäistä työotetta, hyvää asennetta, tiimityötaitoja ja pitkäjänteisyyttä.

  • Työn vaatimuksena on sosiaali, terveys- tai kasvatusalan koulutus, muu soveltuva alan koulutus, tai muulla tavoin hankittu ja todennettu osaaminen.
  • Hakijalla tulee olla alan työkokemusta vähintään 1-5 vuotta.
  • Palkka koeajan jälkeen 2550 euroa/kk. Koeaika 6kk. Palkkakehityksessä seuraamme Icehearts-henkilöstöohjeistusta kuten myös lomakertymissä.

 

Tarjoamme joustavan, itsenäisen ja merkityksellisen työn, lämpimän ja kannustavan työyhteisön ja vahvan tuen omalle työlle sekä hyvät työsuhde-edut (mm. laajat työterveyspalvelut ja vakuutukset myös vapaa-ajalle, lounas- ja polkupyöräetu, työvaatetus). Iceheartsissa pääset näköalapaikalle.

Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2023.

Työhakemukset 14.3.2023 mennessä liitteineen osoitteeseen: rekry@icehearts.fi. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Kirjoita otsikkokenttään Kasvattaja Tampere

Lisätietoja:

Jani Söderling
Tiimimentori
Suomen Icehearts ry
040 577 8719
jani.soderling@icehearts.fi

Puhelintiedustelut pe 3.3. klo 12-14, pe 10.3. klo 12-14 tai sähköpostitse hakuaikana jani.soderling@icehearts.fi

Icehearts on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja heidän perheilleen, jotka ovat tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen. Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: www.icehearts.fi