Tampereelle kaksi uutta Icehearts-joukkuetta syksyllä 2023. Rekry on auki!

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Icehearts on varhaisen tuen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on innovatiivinen toimintamalli, jonka työväline on joukkueurheilu. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle. 

Iceheartsin toiminnan tarkoituksena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä, edistää lasten sosiaalisia taitoja, tuoda haavoittuvassa asemassa oleville lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden sekä edistää joukkueen lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia mm. joukkueurheilun avulla. Mallia toteutetaan poikkihallinnollisesti yhdessä sosiaali- ja sivistystoimen ammattilaisten kanssa. Icehearts-kasvattajan työ koostuu mm. koulutyöstä, joukkuetyöstä, tukityöstä ja perheiden tukemisesta.

Icehearts harjoittaa toimintaansa käytännössä perustamalla Icehearts-joukkueita, jotka tukevat niihin valittujen lasten kasvamista. Icehearts tukee kunnan peruspalveluita ja toteuttaa vaihtoehtoista mallia syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten hyväksi.

Tampereelle kaksi uutta Icehearts-joukkuetta syksyllä 2023. Rekry on auki!

Tampereelle perustetaan syksyllä 2023 kaksi uutta Icehearts-joukkuetta, yksi tytöille ja yksi pojille. Icehearts-filosofian mukaisesti poikajoukkuetta ohjaa mieskasvattaja ja tyttöjoukkuetta naiskasvattaja. Joukkueet sijoittuvat Multisilta/Peltolammin alueille 

Etsimme joukkoomme innostuneita ja sitoutuneita kasvattajia. Painotamme valinnassamme erityisen lapsilähtöistä ja itsenäistä työotetta, hyvää asennetta, tiimityötaitoja ja pitkäjänteisyyttä. 

  • Työn vaatimuksena on sosiaali, terveys- tai kasvatusalan koulutus, muu soveltuva alan koulutus, tai muulla tavoin hankittu ja todennettu osaaminen. 
  • Hakijalla tulee olla alan työkokemusta vähintään 1-5 vuotta. 
  • Palkka koeajan jälkeen 2550 euroa/kk. Koeaika 6kk. Palkkakehityksessä seuraamme Icehearts-henkilöstöohjeistusta kuten myös lomakertymissä. 


Tarjoamme joustavan, itsenäisen ja merkityksellisen työn, lämpimän ja kannustavan työyhteisön ja vahvan tuen omalle työlle sekä hyvät työsuhde-edut (mm. laajat työterveyspalvelut ja vakuutukset myös vapaa-ajalle, lounas- ja polkupyöräetu, työvaatetus). Iceheartsissa pääset näköalapaikalle.
 

Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan myöhemmin syksyn aikana 2023.  

Haastattelupäiväksi on varattu perjantai 19.5 klo 9-17 välinen aika Tampereella 

Työhakemukset 15.5.2023 klo 16 mennessä liitteineen osoitteeseen: rekry@icehearts.fi. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Kirjoita otsikkokenttään Kasvattaja Tampere syksy 2023 

Lisätiedot: 

Jani Söderling
Tiimimentori
Suomen Icehearts ry
040 577 8719
jani.soderling@icehearts.fi 

Puhelintiedustelut ma 8.5. klo 11-13, pe 12.5. klo 12-14 tai sähköpostitse hakuaikana jani.soderling@icehearts.fi