Suomen Icehearts ry:n syyskokous valitsi uuden hallituksen

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Suomen Icehearts ry:n syyskokous pidettiin tiistaina 30.11.2021 ajalle tyypillisesti hybridikokouksena. Paikalla oli Suomen Icehearts ry:n istuva hallitus sekä yhdistyksen varsinaiset jäsenet, jotka koostuvat Suomen Icehearts ry:n jäsenyhdistyksistä.

Espoon Icehearts ry:tä edusti Jaana Jalonen, Helsingin ja Vantaan Icehearts ry:tä edustivat Terhi Ahonen ja Marja Wallden-Hirvonen, Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan Icehearts ry:itä edusti Jukka Marttala, Turun Icehearts ry:tä Markku Suokas ja Tampereen Icehearts ry:tä Pauliina Suvilaakso.

Vuonna 2022 painopisteenä hyvän vahvistaminen

Syyskokous vahvisti vuoden 2022 toimintasuunnitelman sekä tulo- ja menoarvion. Vaikka tulevina vuosina toimintaympäristön muutokset ja vaatimukset varmasti vaikuttavat työhömme, haluamme vuonna 2022 vahvistaa erityisesti ydintyötämme lasten arjessa.

Iceheartsin tavoitteena on auttaa lasta näkemään hyvä itsessään ja muissa tarjoten pitkäkestoista ja kokonaisvaltaista tukea lapsen hyväksi nopeasti muuttuvassa yhteiskunnassa, jossa lapsen asioiden parissa toimivat aikuiset vaihtuvat usein.

Iceheartsin paikallisyhdistysten puheenvuoroissa nousivat esiin toiminnan erityislaatuisuus jokaisella alueella. Paikallisyhdistykset ovat läheisenä tukena alueen kasvattajille ja toivat esiin niin oman kuntansa kuin kasvattajien ja lasten arvokasta näkökulmaa syyskokoukseen. Paikallisyhdistykset ovat kokeneet yhteistyön kattojärjestön kanssa toimivana.

Tiiviimmän vuoropuhelun ja yhteisen näkemyksen vahvistamiseksi Icehearts-yhdistysten kesken, syyskokous päätti yhteisen hallitusseminaarin järjestämisestä kesäkuussa 2022.

Syyskokous valitsi uuden hallituksen

Syyskokous valitsi Suomen Icehearts ry:n hallituksen vuodelle 2022. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin historian ensimmäisessä Icehearts-joukkueessa 12 vuoden Icehearts-polun kulkenut Aleksandr Kanevski. Varapuheenjohtajaksi valittiin Iceheartsin puheenjohtajuutta menestyksekkäästi viime vuodet hoitanut Pirta Karlsson.

”On ollut ilo ja kunnia olla Icehearts ry:n hallituksen puheenjohtajana viimeiset kolme vuotta. Monia isoja asioita olemme saaneet edistettyä yllättävienkin haasteiden pyörteissä. Sydämestäni haluan kiittää kaikkia kasvattajia, toimiston väkeä ja hallitusta – teette arvokasta työtä joka päivä lasten kanssa ja heidän hyväksi. Nyt on aika hypätä uuteen rooliin ja varapuheenjohtajaksi. Tästä on hyvä jatkaa yhdessä tärkeän asian puolesta!” tiivisti Karlsson.

On ollut ilo ja kunnia olla Icehearts ry:n hallituksen puheenjohtajana viimeiset kolme vuotta. Monia isoja asioita olemme saaneet edistettyä yllättävienkin haasteiden pyörteissä. Sydämestäni haluan kiittää kaikkia kasvattajia, toimiston väkeä ja hallitusta – teette arvokasta työtä joka päivä lasten kanssa ja heidän hyväksi. Nyt on aika hypätä uuteen rooliin ja varapuheenjohtajaksi. Tästä on hyvä jatkaa yhdessä tärkeän asian puolesta!

Suomen Icehearts ry:n hallituksen jäseninä jatkavat Jouko Karjalainen, Sanna Hautala, Sirpa Tuomi, Nina Hyvärinen ja Jukka Marttala. Uusina hallituksen jäseninä aloittavat Virva Juurikkala ja Ville Ylianunti.

Syyskokous esitti sydämelliset erityiskiitokset pitkästä ja arvokkaasta hallitustyöstä Tiina Erkkilä-Wahteralle ja Mikko Mäkelälle, jotka jäivät pois luottamustehtävästä. Kiitämme lämpimästi kaikkia matkallamme mukana olleita hallituksen jäseniä korvaamattomasta avusta ja tuesta Icehearts-työn hyväksi.

Hallituksen puheenjohtajaksi Icehearts-polun kulkenut Aleksandr Kanevski

Syyskokous valitsi Suomen Icehearts ry:n hallituksen puheenjohtajaksi Aleksandr Kanevskin. Päätöksellään syyskokous haluaa omalta osaltaan vahvistaa ymmärrystä Icehearts-työn ytimestä lapsen hyvästä kasvusta hyvinvoivaksi ja hyvinvointia ympärilleen tuottavaksi aikuiseksi.

”Olen todella otettu tästä luottamuksesta. Olen valmiina tarttumaan tilaisuuteen ja uudenlaiseen haasteeseen, jossa yhdessä edistämme ja etsimme parhaimmat ainekset siihen, että onnistumme myös jatkossa arvokkaassa tehtävässämme.” kertoo tuore puheenjohtaja Aleksandr Kanevski.

Olen todella otettu tästä luottamuksesta. Olen valmiina tarttumaan tilaisuuteen ja uudenlaiseen haasteeseen, jossa yhdessä edistämme ja etsimme parhaimmat ainekset siihen, että onnistumme myös jatkossa arvokkaassa tehtävässämme.

Iceheartsin toimihenkilöt erittäin iloisia syyskokouksen päätöksistä

”Jo perustajäsen Ilkka Turkka sen sanoi, Iceheartsissa lapset ovat työnantajiamme. Heitä varten työtä teemme. Tästä vahvan arvolatautuneesta ajatuksesta käsin tervehdin uutta puheenjohtajaa ilolla ja kunnioituksella. Koen, että meille henkilöstölle, toiminnan kehittämiselle ja menestyksekkäälle tulevaisuudelle on erittäin merkittävä ja vahva selkänoja hallitus, jota johtaa lämpimät arvot ja sydämen omaava asiantuntija.” tiivistää Suomen Icehearts ry:n toiminnanjohtaja Teemu Vartiamäki.

Jo perustajäsen Ilkka Turkka sen sanoi, Iceheartsissa lapset ovat työnantajiamme. Heitä varten työtä teemme. Tästä vahvan arvolatautuneesta ajatuksesta käsin tervehdin uutta puheenjohtajaa ilolla ja kunnioituksella. Koen, että meille henkilöstölle, toiminnan kehittämiselle ja menestyksekkäälle tulevaisuudelle on erittäin merkittävä ja vahva selkänoja hallitus, jota johtaa lämpimät arvot ja sydämen omaava asiantuntija.

Lisätietoja:

Aleksandr Kanevski, hallituksen puheenjohtaja, Suomen Icehearts ry
aleksandr.kanevski@icehearts.fi, 040 8461 533

Teemu Vartiamäki, toiminnanjohtaja Suomen Icehearts ry
teemu.vartiamaki@icehearts.fi, 040 5922 122