Suomen Icehearts ry:n hallitus valittu

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Suomen Icehearts ry:n syyskokous pidettiin tiistaina 27.11.2018.

Suomen Icehearts ry:n hallituksen puheenjohtaja Aki Riihilahti oli jo aiemmin ilmoittanut hallitukselle ja henkilöstölle, ettei jatka luottamustoimessaan enää seuraavalla kaudella.  Riihilahti on luotsannut Iceheartsia kasvuun viimeiset viisi vuotta ja hän kokee nyt olevan hyvä aika erinomaista työtä tehneen yhdistyksen ponnistaa uusin voimin kohti seuraavia haasteita.

Suomen Icehearts ry:n uudeksi puheenjohtajaksi valittiin jo usean vuoden hallituksessa mukana ollut Pirta Karlsson. Uusia hallituksen jäseniä saimme kolme; erikoistutkija Tiina Ristikari THL:sta, sosiaalityön professori Sanna Hautala Lapin yliopistosta ja tutkija Jouko Karjalainen THL:sta.

Syyskokouksessa käsiteltiin tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Icehearts-joukkueita on suunniteltu perustettavan ainakin kahdelle uudelle paikkakunnalle ja vanhoille paikkakunnille ollaan perustamassa uusia joukkueita.

Toimintavuosi 2018 on ollut meille vahvaa kasvun ja kehittymisen aikaa. Olemme saaneet perustaa 10 uutta Icehearts joukkuetta ja laajentaa toimintaa myös uusille paikkakunnille. Nyt me toimimme jo 11 paikkakunnalla yhteensä 41 joukkueen voimin. Se on suuri ilon ja ylpeyden aihe.

Suomen Icehearts ry:n hallitus 2019

Pirta Karlsson, pj.
Mikko Mäkelä, vpj.
Sirpa Tuomi
Tiina Erkkilä-Wahtera
Niina Hyvärinen
Jukka Marttala
Tiina Ristikari
Jouko Karjalainen
Sanna Hautala

Kiitämme lämpimästi kaikkia mukana olleita ja mukaan tulleita hallituksen jäseniä.

Lisätietoa:

Teemu Vartiamäki
Toiminnanjohtaja
Suomen Icehearts ry
teemu.vartiamaki@icehearts.fi
040 592 6122