Suomen Icehearts ry:n hallitukseen uusi merkittävä jäsen

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ilolla ja ylpeydellä esittelemme uuden Suomen Icehearts ry:n hallituksen jäsenen, Aleksandr Kanevskin, perheenisän ja vakuutusalalla työskentelevän kehityspäällikön Vantaalta. Tänä vuonna hallitustyöskentelyn aloittanut Kanevski, tuttavallisemmin Allu, on tuttu näky myös Icehearts Veterans höntsäpeleistä. Icehearts veterans on kiekkoyhteisö Icehearts polun läpikäyneille nuorille aikuisille. Allu on yksi niistä vantaalaisista lapsista, jotka muodostivat ensimmäisen, Ville ja Ilkka Turkan perustaman, Icehearts-joukkueen syksyllä 1996.

”Koen suurta kiitollisuutta saadessamme Allu mukaan Iceheartsin hallitustyöhön. Uskon, että Allun omakohtainen kokemus Icehearts-joukkueesta lisää vahvuuttamme peilata organisaation kehittymistä Iceheartsin perusarvojen, lapsen oikeuksien ja joukkueeseen kuulumisen tärkeyden näkökulmista. Myös Allun siviiliammatin asiantuntijuus on merkittävä lisä hallituksen osaamiseen”, iloitsee toiminnanjohtaja Teemu Vartiamäki.

On kunnia päästä jälleen osaksi Iceheartsin aktiivista toimintaa. Koen, että nyt on minun vuoroni tuoda aikuisen roolissa oma osaaminen ja kokemus osaksi merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä ja sen kehittämistä.

“On kunnia päästä jälleen osaksi Iceheartsin aktiivista toimintaa. Koen, että nyt on minun vuoroni tuoda aikuisen roolissa oma osaaminen ja kokemus osaksi merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä ja sen kehittämistä.” sanoo hallituksen jäsen Aleksandr Kanevski.

Uskomme, että yhdessä olemme valmiina edelleen kehittämään vaikuttavaa toimintaamme, elämään ajassa ja huomioimaan toimintaympäristön isotkin muutokset säilyttäen kirkkaana mielessämme järjestömme perustehtävä ja olemassaolon tarkoitus:

 

Olemme olemassa, jotta yksikään lapsi ei jää yksin. Meillä kuulut aina joukkoon.

Kasvattajamme on läsnä lapsen arjessa nostaen ylös ja antaen eväitä elämän matkalle aikuisuuteen saakka. Icehearts tuo lapsen rinnalle turvallisen, tutun aikuisen, joka tukee lasta yli elämänmuutosten.

Autamme lasta näkemään hyvän itsessään ja muissa.

Meitä vie eteenpäin se tunne, kun saamme luotua onnistumisen kokemuksia lapsilla, joille elämä ei aina ole helppoa.

Olemme onnistuneet, kun näemme aidon hymyn lapsen kasvoilla.

 

Suomen Icehearts ry:n hallitus 2021 kokonaisuudessaan:

Pirta Karlsson pj.
Mikko Mäkelä vpj.
Jukka Marttala
Sirpa Tuomi
Nina Hyvärinen
Sanna Hautala
Jouko Karjalainen
Tiina Erkkilä-Wahtera
Aleksandr Kanevski

 

Lisätietoja:
Teemu Vartiamäki
Toiminnanjohtaja
Suomen Icehearts ry
teemu.vartiamaki@icehearts.fi
040 592 6122