Škodalta pitkäkestoista ja korvaamatonta tukea Icehearts-joukkueille

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Škoda on ollut tärkeä yhteistyökumppani Iceheartsille jo kolmen vuoden ajan. Yhteistyö alkoi vuonna 2014, kun Škodaa maahantuovan Helkama-Auto Oy:n markkinointi- ja tuotejohtaja Jussi Kostiainen kuuli Iceheartsin perustajan Ville Turkan radiohaastattelun ja halusi tukea työtä lasten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi. ”Villen kertomus siitä, miten lapsista huolehditaan koulun aloittamisesta aina aikuisuuden kynnykselle, oli tosi hieno ja koskettava. Se todisti, että Iceheartsin työ on todellista työtä nuorten parissa ja vaatii ohjaajilta ison panostuksen.” kertoo Jussi Kostiainen tuen aloittamisen syistä.

Škoda on auttanut Iceheartsia hyvin konkreettisella tavalla tarjoten Škoda-henkilöautoja Icehearts-joukkueiden käyttöön. Autot ovat olleet suurena apuna joukkueiden harrastuskuljetuksissa. Pienet pojat ja tytöt isoine varustelaukkuineen ovat mahtuneet kulkemaan niin treeneihin, peleihin kuin turnauksiinkin. Icehearts-teipein varustettuja Škoda-autoja on tällä hetkellä viisi kappaletta ja ne ovat Icehearts-joukkueiden käytössä Turussa, Tampereella, Riihimäellä, Espoossa ja Helsingissä.

Elokuussa Škoda lahjoitti Iceheartsin käyttöön kaksi uutta Škoda Superbia. Autot olivat luovuttamassa Škodan viestintäpäällikkö Kari Aalo sekä markkinointipäällikkö Vesa Pääkkö. Škodat ottivat vastaan Suomen Icehearts ry:n toiminnanjohtaja Teemu Vartiamäki sekä Espoon Icehearts ry:n toiminnanjohtaja Jyrki Tuukkanen.

Uusilla Iceheartsin käyttöön luovutetuilla Škodilla on entistäkin turvallisempaa kuljettaa Icehearts-lapsia ja -nuoria. Škodat on varusteltu markkinoiden parhailla turvallisuusominaisuuksilla ja -avustimilla. Autoissa on myös mm. peruutuskamera sekä automaattinen pysäköintiavustin, hands free -teknologia sekä aktiivinen vakionopeudensäädin. Navigaattori helpottaa peli- ja turnauspaikkojen löytymistä ja auton ECO-ominaisuudet säästävät niin luontoa kuin kuljettajan kaasujalkaa. Tilavaan takakonttiin mahtuu treenikassi jos toinenkin.

DSC01043DSC01063

Suomen Icehearts ry:n toiminnanjohtaja Teemu Vartiamäki kiitti Škodaa lämpimästi pitkäkestoisesta yhteistyöstä koko Icehearts-yhteisön puolesta. ”Toinen uusista autoista menee Riihimäen joukkueen käyttöön. Kasvattajat joutuvat ajamaan siellä pidempiä peli- ja turnausmatkoja. Myös joidenkin lasten tukipalvelut ovat Hämeenlinnassa ja Škodalla matka taittuu joutuisasti. Toinen autoista jää pääkaupunkiseudulle ja on erityisesti Helsingin ja Vantaan Icehearts-joukkueiden käytössä. Škodat ovat mittaamaton apu Icehearts-toiminnalle.” kertoi Vartiamäki.

Jussi Kostiainen Škodalta kertoo: ”Yhteistyö Iceheartsin kanssa on erittäin palkitsevaa ja olemme ylpeitä, että saamme olla mukana tukemassa tätä tärkeää työtä jolla autetaan nuoria hyvän elämän alkuun.”

Koko Icehearts-yhteisö kiittää. Tehdään yhdessä hyvää!

 

Teksti ja kuvat: Erika Turunen