Satakunnan Osuuskauppa – Satakunnan Iceheartsin pitkäaikainen tukija

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Iceheartsille on vuosien varrella siunaantunut monia tukijoita, niin yrityksiä, säätiöitä kuin yksityishenkilöitäkin. Yksi niistä on yritysystävämme Satakunnan Osuuskauppa. Satakunnan Osuuskauppa on ollut mukana tukemassa Satakunnan Icehearts ry:n toimintaa vuodesta 2016 lähtien.

Satakunnan Osuuskauppa-konserni harjoittaa toimialueellaan market- ja tavaratalokauppaa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa, autokauppaa sekä hotelli- ja ravintolatoimintaa. Erityisesti Satakunnan Osuuskaupan ravintolapuoli, johon kuuluu mm. Amarillo ja Rosso, on tukenut pitkään Satakunnan Icehearts-toimintaa.

Yhteistyötä jo vuodesta 2016

Vuonna 2016 alkaneeseen yhteistyöhön on mahtunut paljon hyvää. Muun muassa erilaisia hyväntekeväisyyskampanjoita on tehty useana vuonna. Ensimmäinen niistä tehtiin yhteistyössä Porin Ässien kanssa vuonna 2016.

”Meillä on ollut ravintoloissamme, mm. Rossossa ja Amarillossa, useana vuonna hyväntekeväisyyskampanjoita, joissa lahjoitamme ravintoloidemme ruoka-annosten hinnoista osan hyväntekeväisyyteen. Näitä ovat esimerkiksi Icehearts-lasten ja nuorten kanssa yhteistyössä suunnitellut Rosson Icehearts-pizza ja Amarillon Icehearts-burgeri – annokset. Lisäksi olemme lahjoittaneet useana vuonna Porin Prisma Mikkolan pullonpalautukseen lahjoitetut varat Iceheartsille.” kertoo Satakunnan Osuuskaupan viestintäjohtaja Leena Mettälä.

Kuva Artikkeliin
Rosson ja Amarillon Icehearts- tuottojen lahjoitus syksyllä 2021. Lahjoitusta luovuttumassa Satakunnan Osuuskaupasta Nina Martin ja Henri Salonen, Ulvilan Icehearts- kasvattajat Kari-Matti Ylinen ja Vesa Goman sekä Icehearts-pojat.

Myös Satakunnan Osuuskauppaan kuuluva Original Sokos Hotel Vaakuna Pori on tukenut Iceheartsin toimintaa myymällä Iceheartsin fanituotteita hotellissaan monen vuoden ajan. Lahjoitusten lisäksi Ulvilan Icehearts-joukkueen nuoret ovat päässeet kesätöihin tai työharjoitteluun Satakunnan Osuuskaupan ravintoloihin, joissa he ovat esimerkiksi koonneet Amarillon uuden terassin kalusteita.

Miksi juuri Icehearts?

Satakunnan Osuuskaupan arvoihin kuuluu paikallisuus. ”Yksi arvoistamme on se, että haluamme olla hyvä tapakuntalainen. Paikallisena yrityksenä meille on tärkeää, että Satakunnan alue on kaikille satakuntalaisille hyvä paikka asua ja elää”, kertoo Satakunnan Osuuskaupan viestintäjohtaja Leena Mettälä.

Lisäksi lapset ja nuoret ovat Satakunnan Osuuskaupalle erityisen tärkeä tukemisen kohde. ”Haluamme, että perheillä on kaikki hyvin ja haluamme tukea heitä siinä. Icehearts tekee erityisen arvokasta, pitkäjänteistä ja sitoutunutta työtä. Kukaan toinen toimija ei tee samanlaista työtä tällä alueella. Icehearts-toiminnan tukeminen sopii kaikkiin meille tärkeisiin arvoihin”, jatkaa Mettälä. Yhteistyö Satakunnan Osuuskaupan kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa, tavalla tai toisella.

”Tällaiset kokemukset, mitä yhteistyö Satakunnan Osuuskaupan kanssa on meille mahdollistanut, ovat nuorillemme tärkeitä tulevaisuutta ajatellen. Erityisesti pitkäkestoisesta yhteistyökumppanuudesta olemme iloisia, sillä se mahdollistaa lapsille ja nuorille uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia toimintamme kautta.” kertoo Iceheartsin tiimimentori Jani Söderling.

Icehearts sydämellisesti kiittää koko Satakunnan Osuuskaupan väkeä pitkäkestoisesta toimintamme tukemisesta!