Riihimäen uusi Icehearts-joukkue aloittanut toimintansa

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Riihimäelle on perustettu keväällä 2023 uusi Icehearts-poikajoukkue. Joukkue toimii Uramon alueella. Joukkueen kasvattajaksi valittiin Sami Pöllänen. Hän kokoaa parhaillaan joukkuetta esikouluikäisistä, vuonna 2016 syntyneistä lapsista. Riihimäellä toimii uuden joukkueen myötä yhteensä kolme Icehearts-joukkuetta.

Kasvattajaksi valittiin Sami Pöllänen

Sami Pollanen E1682329444766Sami Pöllänen aloitti kasvattajan työt huhtikuussa. Hyvinkäältä kotoisin oleva Sami on koulutukseltaan liikunnanohjaaja, jolla pitkä 15 vuoden työkokemus nuoriso-ohjaajan tehtävistä kunnalliselta puolelta.

Sami kiinnostui kasvattajan työstä, sillä haluaa tuoda oman työpanoksensa lasten ja nuorten auttamisen ja haasteiden eteen. ”Lisäksi on mahtavaa, että tässä työssä myös liikunnallista osaamistani pystyy hyödyntämään!” lisää Sami. Tulevaisuuden haaveena on, että aikanaan lapsilla olisi tunne, että he ovat saaneet tukea ja positiivisia kokemuksia toiminnasta.

Samilla on urheilutaustaa pesäpallon parista, mutta nykyään hän viettää vapaa-aikaansa tenniksen, kalastuksen ja mökkeilyn parissa.

Toivotamme Samin lämpimästi tervetulleeksi Iceheartsiin! Hänen ja muun Iceheartsin väen yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja:
Irina Tiitinen
Tiimimentori
Suomen Icehearts ry
045 111 9525
irina.tiitinen@icehearts.fi

Icehearts on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja heidän perheilleen, jotka ovat tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen. Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: www.icehearts.fi