Porissa aloittanut kaksi uutta Icehearts-joukkuetta

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Poriin on perustettu keväällä 2022 kaksi uutta Icehearts-joukkuetta, toinen pojille ja toinen tytöille. Joukkueet toimivat Pohjois-Porin alueella. Joukkueen kasvattajiksi valittiin Timo Lehtonen ja Noora Karttunen. He kokoavat parhaillaan joukkueitaan esikouluikäisistä, vuonna 2015 syntyneistä lapsista. Porissa toimii uusien joukkueiden myötä yhteensä neljä Icehearts-joukkuetta.

 

Poikajoukkueen kasvattajaksi Timo Lehtonen

Timo Lehtonen 4

Porin poikajoukkueen kasvattajaksi valittiin Timo Lehtonen. Lehtoselle kuuluu hyvää ja hän odottaa innolla Icehearts-joukkueensa virallista aloittamista ensi syksynä.

Porista kotoisin oleva Lehtonen on koulutukseltaan lähihoitaja. Viimeiset vuodet hän on työskennellyt erityiskoulussa koulunkäynninohjaajana.

”Näen urheilun ja joukkuetoiminnan tarjoaman tuen lapsille tärkeänä, isona hyötynä ja hyvinvoinnille merkittävänä asiana. Joukkueen tarjoaman yhteisön voima on suuri. Lisäksi pitkä, 12 vuoden taival antaa ison voimavaran kulkea lasten rinnalla pitkäkestoisesti.” tiivistää Lehtonen motiiveitaan ryhtyä Icehearts-työhön.

Lehtosella on takana monta vuotta joukkueurheilutaustaa lajista kuin lajista. Rauhallisuudella, pitkäjänteisyydellä ja vuosien erityiskoulun antamalla kokemuksella hän on innoissaan aloittamassa matkaa poikien kanssa.

 

Noora Karttunen tyttöjoukkueen kasvattajaksi

Noora Karttunen1
Porin ensimmäisen tyttöjoukkueen kasvattajaksi valittiin Noora Karttunen. Karttunen on aloittanut työt mielenkiinnolla ja odottavaisin mielin: ”On ollut mahtavaa päästä mukaan Iceheartsiin!”

Porilainen Karttunen on koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja koulunkäynninohjaaja, joka opiskelee tällä hetkellä sosionomiksi. Viime vuodet hän on työskennellyt erityiskoulussa koulunkäynninohjaajana.

Koulunkäynninohjaajana toimiessaan hän pääsi tutustumaan ja seuraamaan Ulvilan Icehearts-toimintaa ja Icehearts-kasvattajan työtä lähietäisyydeltä monen vuoden ajan. Karttunen vaikuttui pitkäkestoisesta ja lapsilähtöisestä toimintamallista ja jakaa samat arvot Iceheartsin kanssa.

Kun tyttöjoukkueen kasvattajan paikka Porissa tuli hakuun, Karttunen tiesi heti, että tätä on haettava. Karttunen tietää, mitä Icehearts-työ on, joten 12 vuotta ei tunnu pitkältä ajalta, sillä lapset kasvavat ja toiminta muuttuu koko ajan.

Karttunen on liikunnallinen tapaus, jonka sydän sykkii eniten voimistelulle.

Toivotamme uudet kasvattajamme lämpimästi tervetulleeksi Iceheartsiin! Heidän ja muun Iceheartsin väen yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja:

Jani Söderling
Tiimimentori
Suomen Icehearts ry
puh: 040 577 8719
jani.soderling@icehearts.fi

Icehearts on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja heidän perheilleen, jotka ovat tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen. Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: www.icehearts.fi