Poriin toinen Icehearts-joukkue

Porin kaupunki ja Suomen Icehearts ry ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen Icehearts-toiminnan laajentamisesta Porissa. Kaupunkiin perustettiin elokuussa 2020 toinen Icehearts-joukkue, jonka kasvattajaksi valittiin Toni Lind. Joukkue toimii Meri-Porin alueella ja sitä kootaan parhaillaan vuonna 2013 syntyneistä pojista.

TONI LIND KASVATTAJAKSI

Kasvattajaksi valittu Toni Lind aloitti työt elokuun alussa ja joukkueeseen on valittu jo kaksi poikaa. Hän on tutustunut lasten kanssa koulumaailmaan ja on innoissaan alkaneesta lukuvuodesta. ”Hyvät fiilikset lähteä tekemään töitä lasten kanssa ja varsinkin, kun on hyvät työkaverit vierellä!” kertoo Lind.

Alun perin Nakkilasta kotoisin oleva, nykyään porilainen Lind on koulutukseltaan lasten- ja nuorten erityisohjaaja sekä opinnäytetyötä vaille valmis sosionomi. Lindillä on vahva työkokemus lastensuojelusta hoito- ja kasvatustyönohjaajana.

MIKSI ICEHEARTS-KASVATTAJAKSI?

On ihanaa, että saa laittaa jalat maahan pidemmäksi aikaa, pääsee rakentamaan lapsille turvallista tulevaisuutta ja luomaan ennennäkemättömän suhteen heihin. Tässä työssä saa olla läsnä ja avoin aidosti.

Pitkään lastenkodeissa työskennelleenä Lindin kiinnostus Iceheartsia ja ennaltaehkäisevää, pitkäkestoista lastensuojelutyötä kohtaan on kasvanut entisestään. 12 vuoden lupaus rinnalla kulkemisesta on pitkä aika, mutta Lindiä se ei haittaa: ”On ihanaa, että saa laittaa jalat maahan pidemmäksi aikaa, pääsee rakentamaan lapsille turvallista tulevaisuutta ja luomaan ennennäkemättömän suhteen heihin. Tässä työssä saa olla läsnä ja avoin aidosti.” iloitsee Lind. Kasvattajana hän on tasapuolinen ja aidosti läsnä oleva aikuinen, jolta ei huumorintajua puutu. Tulevien vuosien tavoitteena on mennä päivä kerrallaan ja täydentää tulevaisuutta tarpeen mukaan. ”Jos perheiden arkea pystyy helpottamaan, se on hieno juttu!” sanoo Lind.

Jos perheiden arkea pystyy helpottamaan, se on hieno juttu!

Icehearts-tyylin mukaisesti myös Lind on urheilijatyyppiä. Hän kutsuukin itseään ”sekaliikkujaksi”, jolle kelpaa laji kuin laji. Nuoruuden harrastuksina toimivat salibandy ja jalkapallo, mutta suosikkilajit salibandyn lisäksi löytyvät frisbeegolfista ja vaelluksesta.

Toivotamme Lindin lämpimästi tervetulleeksi Iceheartsiin! Hänen ja muun Iceheartsin väen yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja:

Jani Söderling
tiimimentori
040 577 8719
jani.soderling@icehearts.fi

Icehearts on varhaisen puuttumisen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on innovatiivinen toimintamalli, jonka työväline on joukkueurheilu. Toimintamalli tarjoaa pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille, joista on huomattu erityinen huoli. Icehearts ehkäisee innovatiivisesti syrjäytymistä käyttäen joukkueurheilua työvälineenään. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle. icehearts.fi