Poriin kaksi uutta Icehearts-joukkuetta! Rekry on auki.

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Icehearts on varhaisen tuen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on innovatiivinen toimintamalli, jonka työväline on joukkueurheilu. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle. 

Iceheartsin toiminnan tarkoituksena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä, edistää lasten sosiaalisia taitoja, tuoda haavoittuvassa asemassa oleville lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden sekä edistää joukkueen lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia mm. joukkueurheilun avulla. Mallia toteutetaan poikkihallinnollisesti yhdessä sosiaali- ja sivistystoimen ammattilaisten kanssa. Icehearts-kasvattajan työ koostuu mm. koulutyöstä, joukkuetyöstä, tukityöstä ja perheiden tukemisesta.

Icehearts harjoittaa toimintaansa käytännössä perustamalla Icehearts-joukkueita, jotka tukevat niihin valittujen lasten kasvamista. Icehearts tukee kunnan peruspalveluita ja toteuttaa vaihtoehtoista mallia syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten hyväksi.

Porin Icehearts laajenee

Porissa Icehearts-toiminta alkoi vuonna 2019. Tällä hetkellä Porissa toimii kaksi Icehearts-poikajoukkuetta, jotka toimivat Länsi-Porin ja Meri-Porin alueella.

Nyt Icehearts-toiminta laajenee ja Poriin perustetaan kaksi uutta Icehearts-joukkuetta, yksi pojille ja yksi tytöille. Joukkueet tulevat toimimaan Pohjois-Porin alueella. Joukkueita aletaan kokoamaan kevään aikana ja varsinainen toiminta alkaa kouluvuoden alussa syksyllä 2022.

 Rekry on auki

Etsimme joukkoomme innostuneita ja sitoutuneita kasvattajia. Painotamme valinnassamme erityisen lapsilähtöistä ja itsenäistä työotetta, hyvää asennetta, tiimityötaitoja ja pitkäjänteisyyttä.

  • Työn vaatimuksena on sosiaali, terveys- tai kasvatusalan koulutus, muu soveltuva alan koulutus, tai muulla tavoin hankittu ja todennettu osaaminen.
  • Hakijalla tulee olla alan työkokemusta vähintään 1-5 vuotta.
  • Työ alkaa sopimuksen mukaan.
  • Palkka koeajan jälkeen 2500 euroa/kk. Koeaika 6kk.

 

Tarjoamme joustavan, itsenäisen ja merkityksellisen työn, lämpimän ja kannustavan työyhteisön ja vahvan tuen omalle työlle sekä hyvät työsuhde-edut. Iceheartsissa pääset näköalapaikalle.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Paikat täytetään kevään 2022 aikana sopivan henkilön löydyttyä

Työhakemukset 10.2.2022 mennessä liitteineen osoitteeseen: rekry@icehearts.fi. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Kirjoita otsikkokenttään Kasvattaja Pori

Lisätietoja:

Jani Söderling
Tiimimentori
Suomen Icehearts ry
puh: 040 577 8719
jani.soderling@icehearts.fi

Puhelintiedustelut to 27.2. klo 11-13, pe 28.1. klo 12-15, ti 1.2. klo 12-15:30 & ke 2.2. 9-13

Icehearts on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja heidän perheilleen, jotka ovat tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen. Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: www.icehearts.fi