Pori aloittaa Icehearts-toiminnan. Rekry on auki!

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Icehearts on organisaatio, joka on kehittänyt ennaltaehkäisevän lastensuojelutyön mallin, jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä, edistää sosiaalisia taitoja, tuoda syrjäytymisvaarassa oleville lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden sekä edistää joukkueen lasten hyvinvointia. Mallia toteutetaan poikkihallinnollisesti yhdessä sosiaali- ja sivistystoimen ammattilaisten kanssa.

Icehearts harjoittaa toimintaansa käytännössä perustamalla Icehearts-joukkueita, jotka tukevat niihin valittujen lasten kasvamista. Iceheartsin tavoitteena on tukea kunnan peruspalveluita ja hankkia osittain vaihtoehtoinen malli tukemaan syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria.

Porin kaupunki sitoutuu rahoittamaan Icehearts-toimintamallin mukaisen Icehearts-joukkueen toimintaa. Icehearts perustaa Porin alueella Icehearts-joukkueen pojille, johon se ottaa läheisessä yhteistyössä kaupungin sosiaali- ja terveystoimen sekä sivistystoimen kanssa valitsemansa määrän lapsia. Joukkuetta voidaan täydentää lasten kasvaessa yhteisen sopimuksen mukaisesti.

Rekry on auki!

Etsimme Poriin Icehearts-kasvattajaa. Painotamme valinnassamme erityisen lapsilähtöistä ja itsenäistä työotetta, hyvää asennetta, tiimityötaitoja ja pitkäjänteisyyttä. Sosiaali- ja kasvatusalan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työhakemukset 1.2.2019 mennessä liitteineen osoitteeseen: rekry@icehearts.fi

Lisätietoja:

Jani Söderling
Kasvatustoiminnan koordinaattori
Suomen Icehearts ry
puh: 040 577 8719
jani.soderling@icehearts.fi

Puhelintiedustelut ma 21.1. klo 10.00-12.00 ja ke 23.1. klo 13-15 välisenä aikana.

Icehearts on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja heidän perheilleen, jotka ovat tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen.

Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: www.icehearts.fi