Polku koulukodista ammattilaisuuteen

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Arvoisa lukija,

minun elämässäni tapahtui iso käännekohta ja tietyllä tapaa yksi unelmistani mahdollistui vuonna 2013, kun pääsin tekemään lasten ja nuorten kanssa yhdessä työtä. Astuin maailmaan, johon halusin, mutta josta minulla ei ollut tarkkaa tietoa tai laajaa ammatillista osaamista, muuta kuin oma historia menneisyydestä. Icehearts oli ensimmäinen työpaikka, jossa sain toteuttaa itseäni ja kasvaa myös itse ihmisenä vähintään yhden elämän verran joukkueeni jäsenten, perheiden, monipuolisten verkostojen sekä työystävien seisoessa rinnallani samalla sydämellä. Matkani on lyhyesti sanottuna kulkenut koulukodista kohti ammattilaisuutta, jota sydän kannattelee.

Nyt kohta 10 vuoden matkan kohdalla olen aloittanut opinnot sosionomin tutkintoa kohden Iceheartsin tukemana, ja sitä kautta olen kasvattamassa omaa ammatillisuuttani kehittyäkseni ja antaakseni mahdollisimman paljon takaisin siitä tuesta, jonka itse olen saanut polkuni varrella.

Kapu

Alussa oli vain siis sydän, joka halusi auttaa. Kaikki muu on tullut matkan varrella ja nyt kun yhteiskunta muuttuu voimakkaasti, me tarvitsemme sitä aitoa sydäntä ja ammattilaisia kaikkien tueksi, jotka sitä tarvitsevat.

Ota hetki aikaa ja kuuntele podcastini, ja jaa palanen maailmaani kanssani.

Sydämellisesti juuri sinua kiittäen,

Icehearts-kasvattaja Kari-Matti Ylinen

Icehearts-kasvattaja Kari-Matti Ylinen oli vieraana Sivulauseessa, lastensuojelu – podcastissa kertomassa Icehearts-kasvattajan työstä ja arjesta sekä omasta elämänpolustaan. Kuuntele podcast täältä!