NHL-tähdet Iceheartsin tukena Teuvo Teräväisen johdolla

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Joukko NHL-tähtiä Stanley cup –voittaja Teuvo Teräväisen johdolla osoitti torstaina tukensa Iceheartsille ja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille. Iceheartsin hallituksen puheenjohtaja, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti pitää kiekkoidolien mukana oloa erinomaisena asiana.

”Icehearts on onnistunut saamaan erinomaisia tuloksia lasten ja nuorten kanssa nimenomaan urheilun keinoin. Olen erittäin iloinen, että NHL-tähdet haluavat kantaa kortensa kekoon ja näyttävät esimerkkiä lasten ja nuorten hyvinvoinnin parantamisessa”, Riihilahti sanoo.

Torstaina 20.8.2015 järjestettiin ystävyysottelu, jossa oli harvinaista herkkua, sillä samassa kaukalossa nähtiin kerralla joukko suomalaisen kiekkomaailman kirkkaimpia tähtiä kuten Mikko Koivu, Leo Komarov, Mikael Granlund, Tuomo Ruutu sekä toinen Stanley –cup –voittaja Jere Lehtinen. Mukana oli myös Iceheartsia tukevan peliyhtiö Supercellin työntekijöitä.

Ainutlaatuista tutkimustietoa joukkueurheilun hyödyistä lastensuojelussa

Iceheartsin toimintamalli, jossa tarkoituksena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä joukkueurheilun avulla, on osoittautunut kustannustehokkaaksi tavaksi vähentää muun muassa huostaanottoja. Jatkossa toiminnan vaikutuksista saadaan myös tutkimustietoa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa tehtävässä tutkimuksessa.

”Yhden toimintamallin vaikutuksiin keskittyvä tutkimus on ainutlaatuista lastensuojelutyössä. Vaikka Iceheartsin toiminnan vaikutukset ovat olleet ilmeisiä toiminnassa oleville nuorille ja heitä läheltä seuranneille sosiaali- ja opetusalan ammattilaisille, on tärkeää, että toiminnan tehokkuudesta saadaan myös tutkittua tietoa”, Iceheartsin toiminnanjohtaja Ville Turkka sanoo.

Ystävyysottelun yhteydessä Icehearts järjesti lehdistötilaisuuden, jossa kerrottiin lisää tutkimusprojektista ja sen tavoitteista.

 

Img 6319

Img 6389