Mikko Salasuo erityisasiantuntijaksi

Iceheartsin uudeksi erityisasiantuntijaksi valittiin Mikko Salasuo. Salasuo aloittaa työt elokuussa.

Mikko Salasuo

Mikko Salasuo 3

Kontulassa ja Itä-Helsingissä lapsuutensa ja nuoruutensa elänyt Mikko Salasuo on koulutukseltaan valtiotieteiden tohtori. Sittemmin kalliolaistunut Mikko sai talous- ja sosiaalihistorian dosentuurin Helsingin yliopistosta vuonna 2008. Viimeiset vuodet hän on työskennellyt vastaavana tutkijana Nuorisotutkimusverkostossa.

”Ihanaa päästä lähelle kenttää ja tekemään työtä, joka edistää konkreettisesti tukea tarvitsevien lasten ja nuorten hyvinvointia, kasvua ja osallisuutta. Uskon vahvan osaamiseni nuorisokasvatuksesta, harrastamisesta ja nuoruudesta ylipäätään tuovan tärkeää lisäarvoa Iceheartsin hienoon traditioon. Maanläheinen ja rento, mutta myös tutkimuksellisesti virittynyt ja analyyttinen työotteeni sopii taatusti hyvin Icehearts-yhteisön vahvaan ja vastuulliseen kasvatuseetokseen” tiivistää Salasuo ajatuksiaan työskentelystä erityisasiantuntijana.

Salasuolla on vuosikymmenten tausta niin joukkue- kuin yksilöurheilustakin, ei vain osallistujana, vaan myös valmentajana, erotuomarina, luottamus- ja asiantuntijatehtävinä lajiliitoissa ja valtionhallinnossa sekä liikunnan ja urheilun tutkijana. Nuorisokysymysten moniosaajana hän on innoissaan ja inspiroitunut päästessään mukaan Iceheartsin hienoon ja tärkeää joukkueeseen.

Suomen Icehearts ry:n hallituksen puheenjohtaja Alexandr Kanevski on ilahtunut uutisesta ja välittää terveiset koko Iceheartsin hallituksen puolesta: “Olemme todella iloisia siitä, että saamme Mikon osaksi Iceheartsia. Mikon vaikuttava tausta ja osaaminen vahvistaa entisestään Iceheartsin tekemää ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä.”

Toivotamme Mikon lämpimästi tervetulleeksi Iceheartsiin!

Lisätietoja:
Teemu Vartiamäki
Toiminnanjohtaja
040 592 6122
teemu.vartiamaki@icehearts.fi

Icehearts on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja heidän perheilleen, jotka ovat tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen. Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: www.icehearts.fi