Leireiltä vauhtia uuteen arkeen

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Iceheartsin toiminnassa tämä kesä lopetetaan aivan kuten vuodesta 1996. Kaikkien joukkueiden lapset pääsevät kasvattajiensa kanssa leirille hakemaan vauhtia lukuvuoden opintoihin. Rytmi palautuu ja on mukavaa kohdata kesän jälkeen taas. Miten kasvu on edistynyt? Miten kesä on mennyt? Mitä sinulle kuuluu? Leirillä on aikaa olla, kohdata ja kuunnella. Iloisten lasten ja nuorten kanssa on itsekin mukava aloittaa taas uusi työntäyteinen vuosi.

Näinä viikkoina bussit ovat suhanneet ahkerasti ympäri Suomea. Vantaan tytöt leireilivät Pellin leirikeskuksessa, Tampereen pojat Vesannon leirikeskuksessa, Oulun porukka pohjoisessa vaellellen ja poroja väistellen. Osa Helsingin joukkueista matkasi Eerikkilään ja osa yhdessä Espoon joukkueiden kanssa Inkooseen. Pienimmät espoolaiset viettävät yhdessä aikaa lähimaisemissa päiväleirien muodossa säästellen leirivoimia syyslomalle. Riihimäen pojat nauttivat kesästä Sompalassa ja Lahden joukkueet kokoontuvat Upilaan. Vanhimmat Icehearts-pojat Vantaalta, Helsingistä ja Ulvilasta suuntaavat sitä vastoin Pajulahteen. Turkulaiset yhdistävät voimansa Ulvilan nuorempien poikien kanssa yhteisellä leirillä ja Seinäjoen Icehearts-pojat palaavat arkeen leireillen kasvattajansa johdolla. On taas mukava viettää aikaa yhdessä.

Iceheartsin tuleva toimintavuosi näyttää edelleen elämältä. Tervetuloa arkeen kaikki mahtavat kollegat ja ihanat lapset. Toivotan hyvää kesän lopetusta ja alkavaa syksyä teille kaikille!

Ville Turkka
Johtava asiantuntija
Suomen Icehearts ry