Lappeenranta aloittaa Icehearts-toiminnan. Rekry on auki!

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Lappeenrannan kaupungin hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimiala yhdessä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin Eksoten perhepalveluiden kanssa on tehnyt sopimuksen Suomen Icehearts ry:n kanssa Icehearts-toiminnan aloittamisesta Lappeenrannassa.

Yhteistyötä lasten osallisuuden puolesta

Icehearts on organisaatio, joka on kehittänyt ennaltaehkäisevän lastensuojelutyön mallin, jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä, edistää sosiaalisia taitoja, tuoda syrjäytymisvaarassa oleville lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden ja edistää hyvinvointia. Mallia toteutetaan poikkihallinnollisesti yhdessä sosiaali-, ja sivistystoimen ammattilaisten kanssa.

Icehearts harjoittaa toimintaansa käytännössä perustamalla Icehearts-joukkueita, jotka tukevat niihin valittujen lasten kasvamista.

Yhteistyön tavoitteena on tukea kunnan peruspalveluita ja hankkia osittain vaihtoehtoinen malli tukemaan syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria. Yhteistyötä on tarkoitus tehdä lähinnä Eksoten perhepalvelujen sekä kaupungin hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimialan kanssa.

Lappeenrantaan perustetaan kaksi poikajoukkuetta. Ensimmäisen joukkueen kokoaminen aloitetaan keväällä 2019 ja toisen syksyllä 2019.

Rekry on auki!

Etsimme Lappeenrantaan kahta uutta kasvattajaa. Painotamme valinnassamme erityisen lapsilähtöistä ja itsenäistä työotetta, hyvää asennetta, tiimityötaitoja ja pitkäjänteisyyttä. Sosiaali- ja kasvatusalan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työhakemukset 21.1.2019 mennessä liitteineen osoitteeseen: rekry@icehearts.fi

Lisätietoja:

Miika Niemelä
Koulutuspäällikkö
Suomen Icehearts ry
puh: 0400 419 166
miika.niemela@icehearts.fi

Puhelintiedustelut to 10.1. klo 10.00-12.00 ja ma 14.1. klo 13-15 välisenä aikana.

Icehearts on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja heidän perheilleen, jotka ovat tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen.

Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: www.icehearts.fi