Lappeenrannan toiseksi kasvattajaksi Aaro Koivumäki

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Lappeenrannan ensimmäinen Icehearts-joukkue sai lisävahvistusta, kun kasvattaja Valtteri Ryösön työparina aloitti kaupungin toisen joukkueen kasvattajaksi valittu Aaro Koivumäki. Aaro aloitti työt heinäkuun lopussa ja hän toimii Valtterin apuna tulevan syksyn ajan. Oman joukkueen kokoaminen alkaa tammikuussa 2020 Sammonlahden, Skinnarilan ja Kuusimäen alueella esikouluikäisistä pojista.

Niin kuin työparinsakin, Aaro on paljasjalkainen lappeenrantalainen. Aaro on opiskellut lapsi- ja perhetyön perustutkinnon, jonka jälkeen hän aloitti työt varhaiskasvatuksen parissa. Aaro aloitti työuransa Lappeenrannan seurakuntayhtymän lapsityön puolella, jossa ohjasi lapsille päiväkerhoa ja iltapäivätoimintaa sekä perhekerhoa. Tämän jälkeen hän siirtyi työskentelemään päiväkoteihin.

Palo pitkäkestoiseen kasvattajan työhön kumpusi lyhyistä, parin vuoden mittaisista päiväkotivuosista lasten kanssa, joilla oli haasteita kasvussaan ja joihin ei voinut enää parin vuoden kuluttua vaikuttaa. Rauhallinen ja kärsivällinen Aaro on huojentunut tietäessään, että tällä kertaa hänellä on 12 vuotta aikaa kuunnella, antaa tukea sekä vaikuttaa lasten elämään.

”Toivon, että oman joukkueeni pojat pystyvät jälkeenpäin miettimään, että olin heitä varten koko matkan ajan, minuun pystyi luottamaan ja kertomaan kaiken, enkä hävinnyt matkan varrelta mihinkään.” sanoo Aaro kun puhutaan siitä, mitä hän haluaa tulevien vuosien aikana kasvattajana saavuttaa. Lisäksi yksi tärkeä motiivi hakeutua Icehearts-kasvattajaksi oli tietenkin joukkueurheilu.

Toivon, että oman joukkueeni pojat pystyvät jälkeenpäin miettimään, että olin heitä varten koko matkan ajan, minuun pystyi luottamaan ja kertomaan kaiken, enkä hävinnyt matkan varrelta mihinkään.

Siispä mennään urheiluun! Aaro on henkeen ja vereen jääkiekon kasvatti ja on harrastanut lempilajiaan noin 15 vuotta. Myös salibandy on hyvä kakkonen ja sieltä löytyy valmennustaustaakin vuoden verran. Aaron yksi tavoite on tulevien vuosien aikana opettaa pojilleen, mitä joukkueen tuki merkitsee ja mitä se voi parhaimmillaan olla, ja kuinka se rikastuttaa elämää kaikin puolin.

Toivotamme Aaron lämpimästi tervetulleeksi Iceheartsiin!

Aaron ja muiden työntekijöidemme yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme.