Lappeenrannan ensimmäisen Icehearts-joukkueen kasvattajaksi Valtteri Ryösö

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Valtteri Ryösö on valittu Lappeenrannan ensimmäisen Icehearts-joukkueen kasvattajaksi. Valtteri aloitti työt 1.4.2019. Hän aloittaa joukkueensa kokoamisen esikouluikäisten parissa Sammonlahden alueella. Valtterin ja poikien yhteinen koulutaival alkaa syksyllä 2019.

Valtteri on paljasjalkainen lappeenrantalainen. Hän käy loppusuoralla olevia sosionomiopintoja ja työnteko on pitänyt hänet kiireisenä viime vuodet. Valtteri on työskennellyt mielenterveyspuolella palvelukodissa ja hänellä on myös kokemusta lastenkodissa työskentelystä. Nämä suurimmat mielenkiinnon kohteet saivat Valtterinkin kiinnostumaan Iceheartsista. Lisäksi jääkiekkotuomarina toimiminen on tuonut kosketuspintaa joukkueurheiluun.

”Iceheartsin konsepti on ihan paras. Saa olla lasten mukana monta vuotta ja saa olla heille se tyyppi, joka kulkee rinnalla alusta loppuun asti.” toteaa Valtteri, kun puhutaan seuraavasta 12 vuodesta. Valtterin vahvuudet vahvan työkokemuksen lisäksi ovat rauhallisuus, rentous ja kyky tulla kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Hän toivoo Icehearts-uraltaan hyviä kokemuksia ja sitä, että saisi matkan varrella autettua poikia ja tuettua heidän tavoitteitaan elämässä.

Iceheartsin konsepti on ihan paras. Saa olla lasten mukana monta vuotta ja saa olla heille se tyyppi, joka kulkee rinnalla alusta loppuun asti.

Valtterin vapaa-aika kuluu muusikin parissa, sillä hän toimii kitaransoittajana metallibändissä. Ja urheilun parissa, totta kai. Valtterin urheilulaji on ehdottomasti jääkiekko, jota hän on harrastanut monta vuotta, joista viimeiset vuodet jääkiekkotuomarina.

Toivotamme Valtterin lämpimästi tervetulleeksi! Valtterin ja muunkin väemme yhteystiedot löydät täältä: https://www.icehearts.fi/yhteystiedot/

 

Icehearts on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen tuen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvuntukea lapsille ja heidän perheilleen, jotka ovat tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin peruistein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen. Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: https://www.icehearts.fi/