Lahden kasvattajaksi valittu Max Hovivuori

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Lahden kolmannen joukkueen kasvattajan Max Hovivuoren. Max liittyy kahden Icehearts-joukkueen ja kasvattajan tiimiin Liipolaan.

Max on koulutukseltaan lähihoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Hänellä on pitkä kokemus lasten kanssa työskentelystä. Viimeiset kaksi vuotta Max on työskennellyt Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymällä lähityöntekijänä. Max toimi ammatillisena tukihenkilönä lastensuojelussa 7-18 vuotialle. Max on työskennellyt aiemmin lastensuojelulaitoksissa, koulunkäyntiavustajana ja kehitysvammaisten ohjaajana.

Max Hovivuorella on pitkä kokemus verkostojen luomisesta Lahden alueella ja muiden toimijoiden tuntemus on vahva. Lisäksi yhteistyö koulujen ja sosiaalipalveluiden kanssa on Maxille tuttua. Maxin joukkue aloittaa nyt esikoulusta ja he siirtyvät yhdessä syksyllä ensimmäiselle luokalle Liipolaan.

Hovivuori on tutustunut Iceheartsiin jo opiskeluaikoinaan. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin oma joukkue löytyi Lahdesta. Työskentely lyhyissä interventioissa on kasvattanut Maxin halua tehdä pitkäkestoista työtä erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa.

Maxin unelmana on ollut yhdistää toiminnallisuus, urheilu ja lasten kanssa työskentely. Iceheartsin työssä nämä asiat hän pystyy yhdistämään. Mitä Max toivoo Icehearts-uraltaan saavuttavan? “Ei mulla mitään taikatemppuja ole taskussa, mutta lupaan auttaa ja tukea joukkueeni poikia parhaani mukaan.”

Maxin oma laji on jalkapallo. “Pojat saavat itse päättää lajinsa, mutta kyllähän mä toivon, ettei se jääkiekko ole.” Max virnistää. “Voi olla, että pojille ilmestyy jalkapalloja iltapäiväkerhoon, mutta valinta on vapaa.”

Maxin ja muun Icehearts-jengin yhteystiedot löytyvät täältä: https://www.icehearts.fi/yhteystiedot/