KUTSU – Icehearts 25 vuotta

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Arkemme Iceheartsissa on pientä ja samalla väkevää. Jokapäiväisen elämän tuoksinassa koetut, hyvän elämän kannalta tärkeät tunteet, eivät aina ole mitattavissa. Niinpä meidän tekemisemme jää usein lukujen tavoittamattomiin, rivien väliin, taulukoiden ulkopuolelle – niihin hetkiin, joissa istutaan vierellä, kuljetaan rinnalla, otetaan koppi ja annetaan paljon puhuva halaus.

Vavahduttavin tulos ei aina synny siinä kohtaa, kun raporttiin voidaan kirjoittaa jotakin suurelta tuntuvaa, vaan silloin, kun käsillä on aivan pieni hetki. Me elämme lasten ja nuorten rinnalla heidän arjessaan – ja juuri niissä hetkissä myös meidän työmme sekä pitkälle tulevaan ulottuvat tuloksemme punnitaan.

Iceheartsin 25-vuotisjuhlavuoden teema onkin osuvasti;

Voiko rakkautta mitata?

Virtuaalinen juhlagaala lähetetään kotikatsomoihin Helsingin Olympiastadionilta uudelta Urheilumuseolta
Arto Nybergin luotsaamana

2.9.2021 klo 15

Ääneen gaalassa pääsee tärkeä joukko. Gaalassa kuullaan heitä, jotka auttavat sanoittamaan todeksi sen, mitä on vaikea pukea luvuiksi; Icehearts-vanhemmat, -nuoret, -kasvattajat, virkahenkilöt ja tutkijat.

Mikä on lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja syrjäytymisen nykyisyys ja tulevaisuus? Miltä ennaltaehkäisevä lastensuojelutyö näyttää tulevaisuudessa? Voiko joukkueurheilua käyttää hyvinvoinnin edistämisen ja sosiaalityön välineenä? Miten lasten ja nuorten palveluita voitaisiin parantaa? Mitä ajattelevat nuoret ja perheet itse?

Voidaanko rakkautta mitata?

Luvassa on koskettava ja mielenkiintoinen juhlagaala – lämpimästi tervetuloa mukaan.

Tapahtuma katsottavissa osoitteessa: voikorakkauttamitata.icehearts.fi

Lisätietoja:
Teemu Vartiamäki
Toiminnanjohtaja
Suomen Icehearts ry
teemu.vartiamaki@icehearts.fi
040 592 6122

Icehearts on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja heidän perheilleen. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa sitoutunut kasvattaja, joka kulkee lasten rinnalla arjen iloissa ja suruissa. Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: www.icehearts.fi