Joensuuhun toinen Icehearts-joukkue

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Joensuuhun on perustettu tänä keväänä kaupungin toinen Icehearts-joukkue. Joukkue tulee toimimaan Joensuun Utran alueella ja joukkuetta kootaan parhaillaan esikouluikäisistä, vuonna 2014 syntyneistä pojista. Joukkueen kasvattajaksi valittiin Tero Vänskä.

Vänskä on aloittanut työt odottavaisin mielin Iceheartsilla: ”Hyvää kuuluu ja minut on otettu porukkaan hyvin mukaan. Olemme myös aloittaneet Joensuun toisen kasvattajan kanssa yhteistyön.” kertoo Vänskä.

Vänskä on paljasjalkainen joensuulainen. Hän on koulutukseltaan sekä lähi- että sairaanhoitaja, jolla on takanaan pitkä ja monipuolinen työura muun muassa päiväkodissa sekä lastensuojelussa työskentelystä.

Icehearts-toiminnan ydin vahvistaa omia arvojani. Lasten ja nuorten hyvinvointiin pitää panostaa juuri nyt eikä odottaa viittä vuotta.

Lasten ja nuorten kanssa toimiminen ja heidän hyvinvointinsa on ollut Vänskälle tärkeää aina. ”Icehearts-toiminnan ydin vahvistaa omia arvojani. Lasten ja nuorten hyvinvointiin pitää panostaa juuri nyt eikä odottaa viittä vuotta.” kertoo Vänskä. Kasvattajana hän pyrkii löytämään lapsista vahvuuksia ja tukemaan niitä, sekä tarjoamaan erilaisia näkökulmia asioihin. ”Odotan tulevilta vuosilta hyviä, pitkiä ja kestäviä ihmissuhteita ja vaikeuksien kautta voittoon – ajatuksia. Sitä, kun oma työ ja ajattelu on tuottanut toivottua tulosta. Toivon, että pystyn olemaan lapsille avuksi ja tueksi elämän haasteissa.” sanoo Vänskä.

Icehearts-tyylin mukaisesti myös Vänskä on urheilijatyyppiä. Ylivoimainen lempilaji löytyy jääkiekon parista, jota hän on sekä pelannut että valmentanut monta vuotta. Myös pyöräily, kalastus ja luontoliikkuminen ovat rakkaita harrastuksia.

Toivotamme Vänskän lämpimästi tervetulleeksi Iceheartsiin! Vänskän ja muun Iceheartsin väen yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja:

Irina Tiitinen
Tiimimentori
045 111 9525
irina.tiitinen@icehearts.fi

Icehearts on pojille ja tytöille suunnattu varhaisen puuttumisen innovatiivinen toimintamalli. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja heidän perheilleen, jotka ovat tuen tarpeessa. Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen. Lisätietoa Icehearts-toiminnasta: www.icehearts.fi