Ihmeelliset vuodet -osaaja. Hae meille töihin!

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Suomen Icehearts ry on aloittanut vuonna 2020 STEA:n (sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) rahoituksella Ihmeelliset vuodet – vanhemmuusryhmätoiminnan, jolla tuetaan käytöksellään oirehtivia lapsia sekä heidän perheitään. Hankkeen keskeisenä päämääränä on tukea Icehearts ry:n toiminnassa mukana olevia perheitä vaikuttaen koko perheen hyvinvointiin. Vanhemmuuden taitojen lisääntyessä vaikutetaan lapsen käytösongelmien vähentymiseen, jolla voidaan pysäyttää varhaisessa vaiheessa negatiivinen syrjäytymiskehitys. Hankkeen operatiivisena tavoitteena on edistää näyttöön perustuvan ja vertaistukea lisäävän menetelmän systemaattista käyttöönottoa haavoittuvassa asemassa olevien lapsien ja perheiden tukemisessa.

Hanketyöntekijän tehtävät

Haemme hankevastaavan työpariksi hanketyöntekijää ohjaamaan Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmiä eri puolelle Suomea. Hanke on alkanut tammikuussa 2020 ja jatkuu vuoden 2022 loppuun.

Hankkeeseen haetaan Ihmeelliset vuodet -ohjaajakoulutuksen läpikäynyttä tai koulutuksessa vuonna 2020 olevaa hanketyöntekijää toteuttamaan yhdessä hankevastaavan kanssa Ihmeelliset vuodet-mallin mukaista vanhemmuusryhmätoimintaa ja yhteistyötä valittujen Icehearts-joukkueiden ja Me-talojen kanssa, joiden tiloissa ohjelmaa järjestetään. Hankkeessa on käynnissä tutkimusyhteistyö Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiön (Itla) kanssa.

Hanketyöntekijän työaika on maksimissaan 25h/viikossa, painottuen Ihmeelliset vuodet ryhmien ohjaamiseen ja viikoittaiseen yhteydenpitoon perheisiin. Työn joustavaksi tekemiseksi käytössämme on myös työaikapankki ja etätyömahdollisuus. Hanketyöntekijä kuuluu Iceheartsin voimassa olevien henkilöstöetujen ja työterveyshuollon piiriin. Huomioimme myös toiminimiyrittäjät.

Vanhemmuusryhmiä toteutetaan eri paikkakunnilla (mm. Lappeenranta, Kerava, Lahti, Turku), joten työ edellyttää matkustamista. Työn tekemiseksi käytettävissä on myös Iceheartsin toimistotilat Vantaan Aviapoliksessa.

Tarjoamme sinulle tiiviin ja välittävän työyhteisön tuen, mahdollisuuden kehittää täysin uutta tapaa tehdä perhetyötä sekä näköalapaikan järjestömaailmaan.

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2022 loppuun. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään tammikuussa 2021. Voimme kutsua haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakemukset palkkatoiveineen 30.10.2020 mennessä osoitteeseen: rekry@icehearts.fi otsikolla ”Ihmeelliset vuodet hanketyöntekijä”. Liitäthän mukaan ansioluettelosi.

Työpaikkaan liittyviin kysymyksiin vastaa puhelimitse 15.10 klo 12-15 ja 22.10 klo 9-15 välisenä aikana hankevastaava Päivi Lindberg puh. 044 491 9403.

Lisätietoja:

Päivi Lindberg
Hankevastaava/Suomen Icehearts ry
paivi.lindberg@icehearts.fi
puh. 044 491 9403