Iceheartsin hyväntekeväisyysgolfturnaus keräsi yhteen suuren joukon hyväntekijöitä

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Perinteeksi muodostunut Iceheartsin hyväntekeväisyysgolfturnaus keräsi yhteen suuren joukon suurisydämisiä hyväntekijöitä. Turnauksen suojelijana toimiva Leo Komarov on antanut nimensä ja tukensa Icehearts-toiminnan hyväksi pelatulle golfturnaukselle jo kahden kesän ajan.

Komarov
Leo Komarov toimii tapahtuman suojelijana.

Leo Komarov Cup on hyvänmielen golftapahtuma, jolla tuetaan Iceheartsin toimintaa. Golfkilpailu pelattiin Ryder Cup -tyylisenä joukkuekilpailuna Espoon Golfkentällä 13.6.2018. Joukkueina oli tuttuun tapaan Amerikka & Eurooppa.

Amerikan kapteeneina toimivat Linda Henriksson ja Leo Komarov. Euroopan kapteeneina toimivat Heli Rantanen ja Sami Lepistö. Mukana myös mm. Mikko Koskinen, Veli-Matti Savinainen, Markus Granlund, Julius Honka, Toni Kähkönen, Ville Husso, Juha Hirvi, Minea Blomqvist ja Jontte Valosaari.

Tapahtuma alkoi aamiaisella EGS:n klubitalolla, missä kilpailujohtaja Timo Eskeli esitteli joukkueet.

Suomen Icehearts ry:n toiminnanjohtaja Teemu Vartiamäki kertoi alkuun lyhyesti Iceheartsin toiminnasta.

Iceheartsin yhtenä isona tavoitteena on kasvattaa hyvinvointia ympärilleen tuottavia nuoria aikuisia ja yhteiskunnan jäseniä. Tällaiset tapahtumat osoittavat, kuinka paljon Iceheartsin ympärillä on hyviä ihmisiä ja hyviä tahoja, jotka haluvat kasvattaa hyvää. On hämmentävää, kuinka maailmassa puhutaan kylmyydestä ja välittämisen puutteesta. Meidän kokemustemme mukaan ihmiset ovat hyväntahtoisia ja haluavat auttaa.

Yki
Espoon Icehearts ry:n toiminnanjohtaja ja tapahtuman taustavoima Jyrki Tuukkanen jakoi palkinnot.

Tapahtuma sujui erinomaisesti ja hyvä tunnelma säilyi aamusta iltapäivään. Päivä päätettiin yhteiseen lounaaseen ja palkintojen jakoon. Kiitämme erityisesti Leo Komarovia, Espoon Golfklubia, Espoon kaupunkia, Škodaa ja KreabMediaa sekä kaikkia hyvän mielen golfareita onnistuneesta päivästä. Lämmin kiitos myös tapahtuman tekijöille Espoon Icehearts ry:n toiminnanjohtaja Jyrki Tuukkaselle ja Espoon Icehearts ry:n kasvattajalle Karo Koivuselle.

Kaikki päivän aikana kerätyt tuotot käytetään Icehearts-joukkueiden toiminnan mahdollistamiseen. Varoilla kustannetaan mm. harrastusvuoroja, turnausmatkoja, pelivälineitä sekä retki- ja leirikuluja.

Psst! Hyvää perinnettä jatketaan myös ensi vuonna! EGS:n toiminnanjohtaja Heikki Jäättelä toivotti tapahtuman tervetulleeksi Espoon Golfkentälle 12.6.2019.

Amerikan ja Euroopan puntit ovat nyt tasan. Mestaruus ratkaistaan siis seuraavassa kohtaamisessa. Laita päivä kalenteriin!

Golffia
Golfataan EGS:n kentällä jälleen ensi vuonna.